Fenerbahçe'de Bayramlaşma Töreni Yapıldı

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü'nün geleneksel bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde yapıldı.

Kalamış'taki Fenerbahçe Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, evsahipliği yaptı.

Sarı-lacivertli kulübün A2 futbol takımı oyuncuları ile amatör branşlar ve altyapılarda mücadele eden sporcuları törene katıldı.

Günay, törende sporcuların bayramını kutlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Törenden sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yüksel Günay, bayramı sporcularla geçirmekten mutlu olduklarını belirterek, "Gördüğünüz gibi her sene aynı şeyleri yapıyoruz. Sporcularımızla, üyelerimizle her bayramda buluşuyoruz. Sporcularımız ve biz mutluyuz. İnşallah iyi neticeler alırız. Özellikle futbol için söylüyorum. Ümidimiz var. İnsanlara bayramın dışında da bir şeyler vermek gerekiyor. Biz o gayretin içinde olacağız. Öyle tahmin ediyorum ki başarılı olacağız" diye konuştu.

Fenerbahçe ile Galatasaray'ın yarın Kayseri'de TFF Süper Kupa'da oynayacakları derbi maçı da değerlendiren Günay, "Galatasaray ile senede 3 kere karşılıyoruz, ikisini biz alıyoruz, biri de berabere bitiyor. Sanırım yine de öyle olur" dedi.

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turundaki rakibi İngiltere temsilcisi Arsenal'in iyi bir takım olduğunu vurgulayan Günay,"Arsenal ile bizim eşleşmemiz, en iyi eşleşme oldu. Fenerbahçe, Avrupa'da da güçlü bir takım. Biliyorsunuz başımıza bir sürü dertler geldi. Bunları da hesaba katmak lazım ama iyiyiz. Arsenal de tabii ki iyi bir takım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA