Bucaspor Basın Sözcüsü Yaykıran Açıklaması

İZMİR - PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor'un basın sözcüsü Timur Yaykıran, "Mücadeleci ve liderliğe oynayan bir takım oluşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.

Yaykıran, yaptığı açıklamada, yönetim kurulu olarak ilk toplantılarını yaptıklarını ve görev dağılımını gerçekleştirdiklerini, gelecek sezon için daha güçlü bir kurumsallaşma, kulübün kendi gelirleriyle ayakta durması için kaynakların oluşturması konularında çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

Futbol takımının çalışmalarını 30 kişilik kadroyla sürdürdüğünü kaydeden Yaykıran, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"İki yabancı oyuncumuz, Nsaliwa ve Luiz Henrique iki gün içinde kafileye katılacaktır. Çalışmalara katılmayan Erkan Taşkıran'ın için noter tespiti yapılmaktadır. Kendi tesislerimizdeki çalışmamız 14 Temmuz'da sona erecek. Bundan sonraki programımız daha sonra açıklanacak. Transferlerle ilgili çalışmalarımız sürmektedir. Bir önceki sezonda olduğu gibi acele etmeden, doğru transferlerle herkesin keyifle izleyeceği, mücadeleci ve liderliğe oynayan bir takım oluşturacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın."

-Görev dağılımı

Bucaspor'da Mehmet Bektur başkanlığında seçilen yeni yönetim kurulunun görev dağılımı şöyle:

Hüsnü Kaya, Adnan Dolma,Sedat Çiftçi, Yaşar Yaralı,Timur Yaykıran,Adil Demir, Timur Yaykıran Çeliker Gökçin, Sedat Nisa, Metin Sağıl ,Hüsnü Kaya,Mehmet Bekur,Zeki Karaoğlu,Metin Aksun, İbrahim Halil Ülgen,Adnan Dolma, Hikmet Çiftçi,Metin Aksu,Hüsnü Kaya, Yaşar Yaralı,Mehmet Bektur, Timur Yaykıran,Yaşar Yaralı, İbrahim Halil Ülgen, Metin Sağıl,Metin Sağıl,Adil Demir.

Kaynak: AA