Erzincan Refahiyespor’da Transfer Çalışmaları

TFF 3 Lig’de mücadele edecek olan Erzincan Refahiyespor ‘da takımın başına Teknik Direktör Mehmet Kaya’nın getirilmesinden sonra yönetim iç transferde çalışmalarını tamamladı.

Refahiyespor'da 7 futbolcuyla anlaşıldı ve dış transferde çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.
Erzincan Refahiyespor Başkanı İlhan Mızrak takımın ihtiyacı olan mevkilere 3-4 futbolcu daha alarak transferi bitireceklerini belirterek; “3. Lig'de başarılı olmak için öncelikle eksik bölgelerimize transferler yapıyoruz. Genç, dinamik bir ekip olarak mücadele edeceğiz. Zirveye oynayan bir takım oluşturmak. Hedefimiz en az Play-Off oynamak" dedi

Erzincan Refahiyespor Teknik Direktörü Mehmet Kaya ise iddialı olduklarını ve şampiyonluğa oynayacaklarının altını çizerek; “Erzincan Refahiyespor geçen yıl bu ligde mücadele etmiş ve ortalarda bitirmiş bir takım. Geçen yılki tecrübeleri ışığında, yeni yönetimle beraber bizde işin başına geldik. Erzincan Refahiyespor'u sadece Refahiyespor olarak düşünmemek lazım. Çünkü Erzincan'ın ortak bir değeridir. Erzincan'ın bu ortak değerinde her Erzincanlının Erzincan Refahiyespor'un başarılı olmasını beklediğini ve istediğini biliyorum. Ayrıca bizim de geçmişimizin Erzincan'da geçmiş olması, defalarca hem futbolcu olarak hemde teknik direktör olarak Erzincan'da çok güzel günler geçirmiş olmamız hasebiyle başarıya mahkum olduğumuzu düşünüyorum. Bunu da yönetici arkadaşlarımızla da oturup konuştuk, geçen yıldan daha iyi yerlerde olmayı hatta kafaya oynayan bir takım yolunda adımlar attık. İnşallah bu attığımız adımlar, yaptığımız transferler, yönetim kurulumuzun çalışmaları Erzincan'daki futbol kamuoyunun destekleriyle Erzincan Refahiyespor'u en güzel yerlere getirmeyi düşünüyoruz. Bunda da tüm Erzincanlıların desteğini bekliyoruz. Bize destek olsunlar, bize güvensinler. Bizler güzel maçlar seyrettirmeyi düşünüyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle de bunların üstesinden gelir ve Erzincan Refahiyespor'a güzel günler yaşattırırız" dedi.

Kaynak: İHA