Gaziantepspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

GAZİANTEP - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor, bugün yaptığı antrenmanla sezon hazırlıklarına başladı.

Celal Doğan Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde antrenmanda futbolcular koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı.

İlk antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar, teknik heyete ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Sezonun tüm takımlar için kazasız belasız geçmesi temennisinde bulunan Bülent Uygun, şunları söyledi:

"Gaziantepspor olarak bismillah dedik ve Allah'ın izniyle yeni sezona başladık. Bu sezon işlerin daha farklı olması, gerek mantalite gerekse düşünce olarak gerekse de takım formatında farklılıklar yaratmak adına el birliğiyle şehrin önde gelenleriyle birlikte Gaziantepsporumuzu daha güzel günlere, oynadığı oyundan keyif alan, bütün bireysel yeteneklerini sergileyen ve bu anlamda taraftarın gönlünde taht kuran bir takımı ortaya çıkarıp, hak ettiği başarıları elde edip, mutlu şekilde sezonu kapatmak istiyoruz."

Transfer çalışmalarına da değinen Uygun, Serdar Kurtuluş ve Cenk Tosun'un takımdan ayrılabileceğini belirterek, şu bilgileri verdi:

"Serdar Kurtuluş ile ilgili üç takımla görüşmeler devam ediyor. Maddi anlamda biraz pürüz var, arada 500 bin avro gibi küçük bir fark kaldı. Hangi takım o fiyata çıkarsa büyük ihtimalle Serdar oraya gidecek. Cenk, yarın itibariyle antrenmanlara katılmış olacak. Cenk'i de istiyorlar. O da ekonomik anlamda istediğimizi verirse aramızdan ayrılacak. Onun dışında ayrılacak 3-5 arkadaşımız olacaktır. Takıma genç arkadaşlarımız geldi, onlara da bakacağız. Şu anda 20 kişilik kadromuzla ilk idmanımıza başlamış olduk."

Takıma yapılacak takviyelerin Serdar ve Cenk'in transferinden sonra netlik kazanacağını kaydeden Uygun, sezon hazırlıklarının ikinci etabına 21 Temmuz'dan sonra İtalya'da devam edeceklerini bildirdi.

Sezona iyi başlamak istediklerini dile getiren futbolcular Ekrem Dağ, Muhammet Demir ve Şenol Can, iskelet kadroda değişme olmadığını ve yeni transferlerle iyi bir kamp sezonu geçirip sezona hazırlanacaklarını söyledi.

Kaynak: AA