1930 Bafraspor, Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırdı

Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan 1930 Bafraspor, 1 hafta önce ön anlaşmaya yaptığı teknik direktör Sadi Tekelioğlu ile yollarını ayırdı.

1930 Bafraspor Kulüp Başkanı Hüseyin Çamaş yaptığı açıklamada, "Trabzonspor yöneticileri, Sadi hoca için bizi arayarak ısrarla istediler ve Sadi hocaya ihtiyaçları olduğunu ifade ettiler. Biz de bu konuyu hocamızla görüştük ve dostça anlaşarak ayrıldık. Hoca konusunda doğru bir karar vermiştik. Ancak, Trabzonspor yöneticileri ısrarla hocayı istediler. Şimdi yeni hoca arayışlarımız devam ediyor. En büyük handikapımız geçme kalma sıkıntımız var. Bafraspor ne hocasız nede sporcusuz kalmaz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kulüp çıkışında açıklamada bulunan Sadi Tekelioğlu ise, "Bafraspor yönetimi ile bir alakası yok. Bizle Trabzonspor’un arasında olan bir hadise. Bafraspor başkanı ve yönetimi son saniyeye kadar kalmam için gerekeni yaptı. Anlaşırken de Spor Toto 3. Lig'in üzerinde bir rakamla anlaştık. Orada da büyük fedakarlık yaptılar. Benin ayrılmam Trabzonspor’un bu işe çok daha asılması dolayısıyla kendi memleketimiz de olması nedeniyle yönetim baskı yaptı. Yoksa son saniyeye kadar Bafraspor'daydım. Bafraspor yöneticileri de anlaşırken büyük fedakarlık yaptılar. Ayrılırken de kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA