Orduspor'da Yeni Sezon Hazırlıkları

ORDU - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da basın sözcüsü Akın Çiçek, "Orduspor'un iki yıl Süper Lig'de olmasının yarattığı sinerjiyi ve havayı hep birlikte yaşadık. Bu havayı tekrar yaşamak için kenetlenmeliyiz" dedi.

Çiçek, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mor-beyazlı ekibin yeni sezon hazırlıkları kapsamında yarın Bolu'ya gideceğini anımsatarak, Ordu'da yapılan kamp programında oyuncuların birbiriyle kaynaştığını dile getirdi.

"Belki çok flaş transferler yapılmadı ama başkan yardımcımız Tahsin Türkmen, genç ve yıldız olmaya aday oyuncuları buldu" diyen Çiçek, "Aralarına da iki, üç kaliteli ağabey koydu. Yabancı oyuncularımızın da bu sezon PTT 1. Lig'de iş yapacağını ve daha sonra Süper Lig'de onları izleyeceğimizi düşünüyorum. Birkaç takviye daha yapacağız. Görüştüğümüz ve anlaşmak üzere olduğumuz oyuncular var" diye konuştu.

Orduspor seyircisinin bu sezon güzel bir futbol izleyeceğini ifade eden Çiçek, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki seyircimiz bu sezon geçen seneki düşmenin üzüntüsünü ve olumsuz havayı unutacak. Her zaman olduğu gibi taraftarımız takımına sahip çıkacaktır. Bundan dolayı seyircilerimizin bize güvenmesini istiyorum. Bu şehir bizim, başka Ordu yok, başka Orduspor yok. Orduspor'un iki yıl Süper Lig'de olmasının yarattığı sinerjiyi ve havayı hep birlikte yaşadık. Bu havayı tekrar yaşamak için kenetlenmeliyiz."

- Bogdan Stancu ile Ali Çamdalı'nın durumu

Çiçek, takım arayışları devam eden Bogdan Stancu ile Ali Çamdalı'nın tesislerde antrenmanlara katıldığını belirterek, "Her iki oyuncumuz da kulüp arayışlarına devam ediyor ama hala bizim oyuncularımız oldukları için kulübün tesislerinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Eğer giderlerse başarı dilemekten başka diyeceğimiz bir şey yok. Her iki oyuncunun da bizlere büyük emeği oldu" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA