Şimşek Üçüncülük Derecesi Getirdi

Liselerarası Taekwondo Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Şimşek, üçüncü olarak bronz madalya kazandı.

Erzurum Lisesi’nden Ömer Faruk Şimşek, Denizli’de yapılan Türkiye şampiyonasında bronz madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı igle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından imzalanan protokol gereği Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Denizli GHSİM’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Liseli Gençler Taekwondo Türkiye Şampiyonası 25-31 Mayıs 2013 tarihlerinde Denizli’de yapıldı. Yapılan şampiyonaya Erzurum 10 sporcu ile iştirak etti. Antrenör İsmail Elen ile Kafile Başkanı Arif Budak yönetiminde Denizli’ye giden sporculardan Ömer Faruk Şimşek madalya kazanırken, üç sporcu da çeyrek final maçına çıktı. 59 kiloda tatamiye çıkan Erzurum Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Şimşek, kilosunda üçüncü olarak bronz madalya kazandı. Aynı şampiyonada Antrenör Arif Budak’ın sporcularından Ziya Gökalp Lisesi öğrencisi Selim Can Dağıstanlı 48 kiloda, Spor Lisesi öğrencisi Mustafa Bağlar 55 kiloda ve Erzurum Spor Lisesi öğrencisi Burak Uzun da 78 kiloda tatamiye çıkarak çeyrek final maçları yaptı. Antrenör Arif Budak, sporcularının performansından memnun kaldığını söyledi.

Üç sporcusunun da gelecek vaat ettiğini ve önümüzdeki turnuvalarda çok başarılı derecelere imza atacağını belirten Budak, Erzurum taekwondosunun her geçen gün büyük aşama kat ettiğini söyledi.

Kaynak: İHA