Hakemler Zorlu Geçen Sezonu Yemekle Kapattı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Ankara Şubesi, düzenlenen yemekle 2012-2013 sezonunu kapattı.

Şarkıcı Alpay'ın unutulmaz anlar yaşattığı gecede, hakemler zorlu geçen sezonun stresini eşleriyle dans ederek attı.

Ankara Çayyolu'ndaki bir restoranda düzenlenen akşam yemeğine, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Seyfi Gözaydın, Ankara İl Hakem Kurulu Başkanı Turgut Sığıç, Spor Toto Süper Lig hakemlerinden Mustafa İlker Coşkun, eski hakemlerden Metin Tokat ve çok sayıda gözlemci, üst klasman hakemleri ve hakem eşleri katıldı.

TFFHGD Ankara Şubesi Başkanı Özgüç Türkalp, gecenin açılışında yaptığı konuşmada, hakem derneklerinin saha dışında da aktif olması gerektiğini belirtti.

Hakemlerin birbiriyle kaynaşmasını sağlamak için sosyal aktiviteleri artırdıklarını dile getiren Türkalp, daha sık bir araya gelinmesi gerektiğine inandığını söyleyerek, katılımın her organizasyonda daha da artmasını temennisinde bulundu

Ankara'da bin 500 kişilik bir aile olduklarını anlatan Türkalp, "2012 Şubat ayından beri yoğun çaba harcıyoruz arkadaşlarımızla. Rutinin dışına çıkmaya çalışıyoruz. Bizim işimiz bu işin siyaset kısmı değil, sosyal kısmı" dedi.

Konuşmaların ardından bir önceki dönem görev yapan TFFHGD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri ve faal görevi bırakan hakemlere plaket verildi.

Tören, Herkes İçin Futbol Hakemliği'nden (HİF), il hakemliğine terfi eden 15 hakeme kokartlarının takılmasıyla sona erdi. Heyecanla hakemlik yemini eden il hakemleri davetlilerden büyük alkış aldı.

ŞARKICI ALPAY, HAKEMLERE UNUTULMAZ ANLAR YAŞATTI
Yılların unutulmaz şarkıcısı Alpay'ın, sahneye çıktığı gecede hakemler eşleriyle dans etti. Renkli geçen gecede Alpay, "Fabrika Kızı, Maria ve Eylül'de Gel" isimli şarkılarıyla büyük beğeni topladı. Futbol maceralarını da anlatan Alpay, "Futbol çok garip. El mi topa gitmiş yoksa top mu ele çarpmıştır? Ofsat konusunda milimetrik hesaplar var. Sahaya bunu tespit eden elektronik sistemi yerleştireceksin hakemler rahat edecek. Haksız yere bu kadar eleştirilmeyi hak etmiyorlar" dedi

Kaynak: İHA