U-11’lere Play-Off Maçı Öncesi Başkan Keskin Morali

U-11 Ligi 15. grupta namağlup şampiyon olan Ödemiş Belediyespor U-11 takımı, pazar günkü zorlu Altay maçı öncesi Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin’i ziyaret etti. Keskin, oyuncuları kutlayıp tişört hediye etti.

15. grupta oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak play-off oynamaya hak kazanan Ödemiş Belediyespor, yarın Altay ile karşılaşacak. Atatürk Stadı 2 No’lu Yan Saha’da 15.30’da oynanacak maçın galibi adını finale yazdıracak. Bu maçı kazanan ekibin finaldeki rakibi ise Alaçatı-İzmir BŞB maçının galibi olacak. Final maçları perşembe günü oynanacak.

“HEDEFİMİZ A TAKIMA KADAR YÜKSELMENİZ”
Yarınki zorlu maç öncesi Belediye ve Kulüp Başkanı Bekir Keskin’i ziyaret eden minik futbolcular, final sözü verdiler. Altyapıdan sorumlu yönetici İbrahim Akovalı, antrenörler Serdar Yeşilbalkan ve Yılmaz Horasanlıoğlu’nun eşliğinde belediyeye gelen minik futbolcu adayları, burada Başkan Keskin’le sohbet edip maçları anlattılar. Takım kaptanı Osman, play-off’larda oynanacak iki maçı da kazanmak istediklerini kaydetti.

Minik futbolcuların gelecekte güçlü Ödemişspor’un garantisi olacağını belirten Başkan Keskin de şunları söyledi: “Bugün U-11 takımında top koşturuyorsunuz. Yarın hepinizin A takımımızda forma giymesini istiyoruz. Bu hayal değil, 4-5 yıl içinde bu seviyeye gelebilirsiniz. Bizim hedefimiz 70’li yıllarda olduğu gibi kulüpte tamamen Ödemişli oyuncuların forma giymesi. Başarının sırrı burada saklı. Bu nedenle sizden tek istediğimiz giydiğiniz formayı terinizle ıslatmanız ve sonuna kadar çalışmanız. Final maçlarında da ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancımız sonsuz” dedi.

Keskin, daha sonra oyunculara kırmızı-lacivertli ekibin logosunun yer aldığı tişörtlerden hediye etti.

Kaynak: İHA