Ralli Pilotu Çetinkaya'dan "Babalar Günü" Gösterisi

ESKİŞEHİR - Ralli Pilotu Burcu Çetinkaya, Eskişehir'de bir alışveriş merkezinin, "Babalar Günü" dolayısıyla düzenlediği yarışmayı kazanan 20 kişiyi aracına bindirerek gösteri yaptı.

Kentte faaliyet gösteren bir alışveriş merkezi, yarın kutlanacak Babalar Günü etkinlikleri kapsamında 1-14 Haziran'da yarışma düzenledi.

Bu sürede en fazla alışveriş yapan ilk 20 kişi, Çetinkaya ile gösteriye katılma hakkını elde etti.

Çetinkaya, alışveriş merkezinin açık otoparkında aracına bindirdiği bu kişilerle gösteri sundu. Gösteri, vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Gösteri sonrası AA muhabirine açıklama yapan Çetinkaya, bu etkinliğin keyif verici olduğunu söyledi.

Alışveriş merkezlerinin, kişilerin haftasonlarını değerlendirdiği, bir araya geldiği ve rahat ettiği mekanlar olmaya başladığını anlatan Çetinkaya, bundan dolayı Babalar Gününü burada kutlamak istediklerini ifade etti.

Gösteride kullandığı aracın bir reklam panosu gibi olduğunu ve mesaj vermeye çalıştıklarını dile getiren Çetinkaya, "Babalar Gününde, 'Huzurevindeki yaşlı babalarımızı unutmayalım' mesajı vermek istiyoruz. Buradan kendi babam başta olmak üzere tüm babaların, Babalar Gününü kutluyorum" diye konuştu.

Çetinkaya ile sürüş keyfi yaşayan kişilerden İsmail Can, gösteride heyecanlandığını belirtti.

Baba adayı Serdar Baytüre ise bu tür etkinliklerin hem babalar hem de çocuklar için keyif verici olduğunu kaydetti.

Etkinlikler kapsamında yarın düzenlenecek "Lastik Değiştirme Yarışması"nda finale kalacak iki kişi, Çetinkaya'nın da katılımıyla yeniden yarıştırılacak. Burada birinci olacak yarışmacı ile seçeceği kişi, 30 Kasım-2 Aralık'ta "Dubai Uluslararası Yarışı"nı izleme, bu kentte konaklama, Ferrari World Turunu görme, Yas Marina Pisti'ne girme ve burada araç kullanma, çöl safarisi deneyimi yaşama imkanına sahip olacak.

Kaynak: AA