Elazığ'da "valilik Kupası Futbol Turnuvası"

ELAZIĞ - Elazığ Valiliği, Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı iş birliğinde düzenlenen "Valilik Kupası Futbol Turnuvası"nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımı birinci oldu.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, 6 Mayıs'ta 39 takımın katılımıyla başlayan ve 6 grupta 120 maçın oynandığı turnuvanın finalinde İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımları karşılaştı. Milli Eğitim Müdürlüğü takımı, rakibini 4-1 yenerek kupayı kazandı.

Kupa töreninde konuşan Elazığ Valisi Muammer Erol, turnuvanın başarıyla tamamlandığını belirtti.

Erol, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, dereceye giren takımları kutladı.

Şampiyon olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü ekibi, kupasını Vali Erol'un elinden aldı. İkinci olan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekibine kupasını İl Milli Eğitim Müdürü A. Aziz Yeniyol, üçüncü olan Elazığ Barosu takımına kupasını da İlbank Bölge Müdürü Selahattin Özsoy verdi. Turnuvada fair-play ödülüne layık görülen Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, İlbank AŞ ve Elazığ Adalet Sarayı takımlarına plaket verildi.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve geleneksel hale gelen turnuva ile resmi kurumlar ile sivil toplum kuruluşları arası kaynaşmanın sağlanması amaçlandığı kaydedildi.

Kaynak: AA