Spor ve Sanat Dünyası Açılışta Buluştu

Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın yeğeni Esra Oğul'un yeni iş yerinin açılışına, spor, sanat ve iş dünyandan birçok isim katıldı.

Florya'da pasta akademisi olarak hizmet verecek olan Cakemania’da profesyonel şefler tarafından pasta kursları verilecek ve dünyada kullanılan çok sayıda özel pasta tasarımı kursiyerlere öğretilecek. Her müşterinin isteğine göre özel pasta ve kekler hazırlanacak

Cakemania’nın açılışına spor, sanat ve iş dünyasından birçok kişi katıldı.

Tayfur Havutçu, Bülent Korkmaz, Pascal Nouma ve şarkıcı Bora Gencer'in yer aldığı açılışta, Beşiktaş'ın eski futbolcusu Nouma, sempatik hareketleriyle ilgi odağı oldu. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren Nouma, hedefinin Beşiktaş'ta teknik direktörlük yapmak olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'da yeni yönetimin seçileceğini kaydeden Nouma, "Beşiktaş’a belki yeni başkan gelecek. Kim kazanır bilmiyorum. 5 yıl sonra inşallah Beşiktaş’a teknik direktör olacağım. Bu görev için şimdi çok gencim” dedi.

Cakemania’nın açılış kurdelesini; Pascal Nouma, Tayfur Havutçu, Bora Gencer ve Süleyman Seba’nın yeğeni Esra Oğul birlikte kesti. Açılışın ardından Esra Oğul, ilk pastayı da ailesiyle birlikte keserek davetlilere ikram etti.

Kaynak: İHA