Serdar Taşçı'dan Fenerbahçe açıklaması

Fenerbahçe’nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Stuttgart'ın Türk asıllı Alman oyuncusu Serdar Taşçı suskunluğunu bozdu.

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Transfer programına konuşan Serdar Taşçı tatil için Türkiye'ye geldiğini belirtti.

F.BAHÇE'YLE GÖRÜŞMEM OLMADI!

Serdar Taşçı, Fenerbahçe ile ilgili sorulan soruya, "Menajerim burada olduğu için tatil amaçlı İstanbul'a geldim. Fenerbahçe ile bir görüşmem olmadı. Bu konularla menajerim ilgileniyor. Gazetelerden okuyorum ancak net bir bilgim yok" ifadelerini kullandı.

STUTGART'LA SÖZLEŞMEM SÜRÜYOR
Serdar, Almanya'daki geleceği hakkında ise, "Stutgart'la 2014 yılına dek kontratım var. İlerleyen haftalarda ne olur beraber göreceğiz. Fenerbahçe taraftarlarının beni istemesi güzel, sağolsunlar" dedi.

TÜRK FUTBOLU YÜKSELİŞTE
Türk futbolunu yakından takip ettiğini söyleyen Serdar, "Türk Ligi çok gelişti. Fenerbahçe ve Galatasaray'ı görüyoruz. İyi başarılar elde ettiler. Fenerbahçe Avrupa Ligi'nde yarı final Galatasaray da Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final gördü. Transferlere de bakarsak bu sezon da Türk takımları iyi transferler yapacak gibi. Disiplinli çalışırlarsa önleri açık" diye konuştu.

SERBEST KALMA MADDESİNİ KULLANMAYACAĞIZ
Serdar Taşçı'nın menajeri Ahmet Bulut da Fenerbahçe ile görüşmelerin olmadığını, gündemi gazetelerden takip ettiklerini belirtti.

Bulut ayrıca, "Serdar Almanya'da çok sevilen bir isim. Çok da önemli bir oyuncu. Kulübe para kazandırmak istiyor. Serbest kalma maddesini kullanmak istemiyoruz" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ
"Almanya'da oynadığımız için Türkiye'ye ancak tatile gelebiliyoruz" diyen Serdar, "Fırsat buldukça 1-2 günlüğüne burada oluyoruz. Türkiye'ye gelmek hep mutluluk veriyor. İstanbul dünyanın en güzel şehri" dedi.

Serdar Taşçı Fenerbahçe'nin Ersun Yanal'la ilgilenmesi üzerine sorulan soruya da, "O konuda pek bir şey diyemem. Dışarıda görüyorum izliyorum. Fenerbahçe için hayırlısı olsun" dedi. Serdar hangi takımlı olduğuna dair cevap vermekten de kaçındı.