“Orada şampiyonluğu anlat Başkanım”

Bursasporlu taraftarlar, başkan İbrahim Yazıcı’nın vefatının ardından yaptıkları açıklamada, “Gelecek adına şaha kalkmışken, bir anda sırt üstü düştüğümüzü hissettik” ifadelerini kullandılar.

Yeşil-beyazlı taraftarlar, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'nın vefatının ardından ortak basın açıklaması düzenledi.

Teksas Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, yaptığı açıklamada, “En acı günlerimizden birini yaşıyoruz. Umuyoruz ki Allah ne bize ne de başka bir camiaya böyle bir acı yaşatmaz. Ailemizin büyüğü, değerli başkanımız Sayın İbrahim Yazıcı'yı kaybettik. Duygularımız çok karanlık, çok karamsarız. Gelecek için şaha kalkmışken, bir anda sırt üstü düştüğümüzü hissettik. Onunla daha büyük hallerimiz vardı. Büyük başkanımız sayesinde daha dik, daha onurlu, başımız dik gezmeyi öğrenmiştik” dedi.

“BURSASPOR'A KAZANDIRDIKLARI UNUTULMAYACAKTIR”

ÜNİTİMSAH Grubu Başkanı Ender Yılmaz ise, “Bursaspor Kulübü Başkanımız, eski milletvekili ve iş adamı Sayın İbrahim Yazıcı'nın vefatı hepimizi, bütün futbolseverleri derinden üzmüştür. Öncelikle Yüce Mevlam'dan kendisine rahmet, Yazıcı ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine ve biz Bursasporlulara sabırlar diliyoruz. Ülkemize hizmetleri ve Bursaspor'a kazandırdıkları asla unutulmayacaktır” diye konuştu.

“SON YOLCULUĞUNDA O'NA YAKIŞIR TÖREN BEKLİYORUZ”

Cenaze töreni ile ilgili şehir büyüklerinden beklentilerinin olduğunu ifade eden Yılmaz, “Şehir büyüklerinden beklentimiz ise, Perşembe sabahı başlayacak cenaze programı için gerekli tedbirlerin eksiksiz ve layıkıyla alınmasıdır. Bursa'ya şampiyon şehir apoletini taktıran Sayın Yazıcı için tüm fedakarlıkların şehir yöneticilerimiz ve iş adamlarımız tarafından gösterilmesini bekliyoruz. Kendisi bizim rüyalarımızı süsleyen şampiyonluk kupasını omuzlarına aldığı Atatürk Stadyumu'nda tekrar omuzlarda veda törenine layıktır. Bu konuda daha öncelerde çeşitli organizasyonlarda olduğu gibi idare amirler, mülki amirler, belediye başkanımız, milli eğitim il müdürlüğü gerekirse bu konu ile ilgili Ankara'yla irtibata geçip, o gün İbrahim başkanımızın son yolculuğunda ona yakışır şekilde bir tören olması için yarım gün veya tam gün idari izin ilanı yayınlanmalıdır. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa şehrindeki çalışanlara büyük başkanımızın son yolculuğunda gerekli fedakarlığı gösterip, insiyatif kullanarak, tüm Bursa'nın bu cenaze töreninde büyük başkanımıza yakışır bir şekilde veda yapılması için elinden geleni yapmalıdır” dedi.

“ORADA ŞAMPİYONLUĞUMUZU ANLAT BAŞKANIM”

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Burada başkanımıza tüm ruhumuzla ve kalbimizle şunu söylemek istiyoruz; Oraya gittiğinde şampiyonluğu göremeyen oradaki yüreklere şampiyonluğu anlat başkanım. Sana söz olsun, Allah'a yemin olsun senin gibi dik durmaya devam edeceğiz.”

Kaynak: İHA