Siirtspor son haftada düşmekten kurtuldu

Spor toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Siirtspor, ligin son maçını Çorumspor ile deplasmanda aldığı galibiyetle kapatarak, son haftada düşmekten kurtuldu.

Çorum stadında oynanan karşılaşmada Siirtspor, 12, 46, 68 ve 90’ıncı dakikalarda Sinan Demir’in attığı 4 golle galibiyete ulaşırken, ligde kalmayı son maçla garantilemiş oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Siirtspor kulüp Başkan Vekili Ömer Çakaz, camia olarak büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti.

Çakaz, "Çok çetin geçen lig maratonunu bugün Çorumspor ile oynadığımız galibiyetle noktalamış olduk. Büyük bir heyecan ve sevinç ile geride kalan maçlarda düşme potasında yer alan Siirtspor son 3 haftada peş peşe aldığı galibiyetlerle ligde kalmayı son anda garantilemiş oldu. Çorumspor maçında takım futbolcularının göstermiş olduğu yoğun performans sonucu 4-1 kazandık. Bu galibiyeti taraftarlara, Siirt halkına armağan ediyoruz. Önümüzdeki dönemde iyi transferler yaparak Siirt’i hak ettiği noktada tamamlamayı arzuluyoruz, bu anlamda çok deneyimli, iyi koşan ve mücadele ruhu taşıyan bir ekip oluşturacağız. Bizleri zor günlerde yalnız bırakmayan taraftarlarımıza ve Siirtli spor severlere gönülden teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

32 hafta sonuçlarına göre, Diyarbakır büyükşehir Belediyespor şampiyon olurken, Çorum, Beşikdüzü ve Kastamonuspor ise bir alt lige düştü.

Kaynak: İHA