İbrahim Yazıcı'nın Sağlık Durumu

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın sağlık durumu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Şu anda yoğun bakımda kendisine çok yoğun bir tedavi uygulanıyor. Allah’tan ümit kesilmez” dedi.

Dün sabah saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonrası hastaneye kaldırılan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın makineye bağlı olarak tedavisi sürüyor. Sağlık durumun da henüz bir değişiklik olmadığı ve ciddiyetini koruduğu bildirilen başkan Yazıcı’ya yakınlarından ziyaretlerde sürüyor.

Sabah saatlerinde hastaneye gelen teknik direktör Hikmet Karaman’ın yanı sıra, iş adamı Hüseyin Özdilek, Bursaspor’un eski başkanlarından Erdoğan Bilenser, AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve futbolcu Musa Çağıran da Yazıcı’yı hastanede ziyaret eden isimler oldu.

Başkan Yazıcı’yı ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bursaspor’umuzu tarihe geçiren bizi şampiyon yapan ve şampiyonluktan sonrada hep üst sıralarda yer almasını sağlayan, benimde bir dönem yönetim kurulunda beraber çalıştığım başkanımız çok ağır bir hastalık geçiriyor. Onun biran önce dualarla ayağa kalkmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Hiç arzu etmediğimiz bir şey. Kendisi 3 kez maçlardan sonra kalp krizi geçirdi. Şu anda yoğun bakımda kendisine çok yoğun bir tedavi uygulanıyor. Başhekim bey tıbbı olarak bütün desteklerini verdiğini söyledi.

Allah’tan ümit kesilmez. Biran önce ayağa kalkıp, tekrar Bursaspor’umuzun başına geçmesini istiyoruz” diye konuştu.

Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya da, “Dönmesini çok istiyoruz. Bize iyi günler yaşattı. Maçtan sonra kendisiyle konuştum. Telefon açıp tebrik ettim. Sabahleyin bir telefon geldi. Şaşırdım, şok oldum” dedi.

Kaynak: İHA