Rektörlük Kupasını Simsarlar Kazandı

Yalova Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen 2. Rektörlük Kupası Halı Saha Turnuvası sona erdi.

56 takımın iştirakiyle Aralık 2012’de başlayan turnuva maçları ilk önce dörderli gruplar halinde oynanmıştı. Gruplarında ilk ikiye giren takımlar çapraz eşleşme ile ikinci ve üçüncü tur maçlarını oynadı. Yat Liman İşletme Bölümü takımı Deniz Kobraları yarı final maçında Armutlu Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin kurduğu Armutlu Gücü’nü eleyerek finale çıkmaya hak kazanırken, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü öğrencilerinin oluşturduğu milli takımı eleyen Bilgisayar Programcılığı öğrencileri takımı Simsarlar finalde Deniz Kobraları’nın rakibi olmaya hak kazandı. Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. M.Niyazi Eruslu’nun da izlediği final müsabakasında tam 11 gol atılırken, bu maçı 9-2 kazanan Simsarlar takımı 2. Rektörlük Kupası’nı kazanan ekip oldu.

Final maçı sonrasında şampiyon olan Simsar takımına ve ikinci olan Deniz Kobraları ekiplerine kupalarını Rektör Eruslu verdi.

Simsarlar takımında turnuva boyunca 26 gol atan Engin Yiğit kralı olurken Gel Git takımı oyuncusu Sercan Çalışan ise en centilmen oyunu ödülünü almaya hak kazandı. Bal Porsukları takımı kalecisi Miraç Koçar ise en iyi kaleci ödülüne layık görüldü.

Kaynak: İHA