Aykut Kocaman, G.Saray finaliyle ilgili ne dedi?

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Trabzonspor'u mağlup edip kupayı kazandıkları maçın ardından konuştu.

Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ligi ilk yarıdaki hatalarımızla bitirmiştik. Kupayla bitirmemiz gerekiyordu. Bir final de Avrupa Ligi'n degörebilirdik, olmadı. Elimizde Türkiye Kupası vardı. Kupayı aldığımız için oyuncularımı herkesi tebrik ederim. Trabzonspor maça daha derli toplu başladı, iyi oynadıkları dakikalarda ise golü bulduk. İkinci yarıda da gol arayışında bulunduk ama bunu değerlendiremedik. Yorgunlukla bağlantılı olarak oyuncu değişiklikleri oldu, beraberlik golü gelseydi bizim için daha zor olabilirdi. Sonuç olarak mutlu sona ulaştık, takımı can-ı gönülden kutluyorum." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY EŞLEŞMESİ

"Fenerbahçe bu sezon başarılı oldu mu? sorusuna "Bunun değerlendirmesi kamuoyu net bir şekilde yapacaktır."cevabını veren Kocaman, Galatasaray ile Süper Kupa'da eşleşmeleriyle ilgili "En azından sezonu kupasız geçmedik, bu önemliydi. Süper Kupa'da Galatasaray ile karşılaşmak güzel olacak diye söyleyebilirim." dedi.

TRANSFER...


Son olarak "Alper transferinin ardından hangi bölgelere oyuncu düşünüyorsunuz?" şeklindeki bir souya yanıt veren Kocaman, "Transferle ilgili yerlerimiz, beklentilerimize, ihtiyaçlarımıza uygun hareket edilecek. Futbolun en önemli bölge savunma olarak görüyorum. Çünkü savunma gücünüz ne kadar iyi olursa hücumu da iyi yapabilirsiniz." ifadelerini kullandı.