Sinan Engin, Meireles'i topa tuttu

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde yaptığı 'şok hareketi'yle gündeme gelen Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles'i yerden yere vurdu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Derin Futbol programının dün akşamki bölümünde hafta sonu oynanan FenerbahçeGalatasaray derbisi masaya yatırıldı. Gergin derbinin yankıları devam ederken futbol yorumcusu Sinan Engin'den de yaşananlar hakkında sert açıklamalar geldi.

'BU REZİLLİK NEDİR?'

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Meireles'in derbi maçının son dakikalarında yaptığı ve kamuoyuna yansıyan 'şok hareketi' konusunda Portekizli oyuncuyu sert ifadelerle eleştiren Engin, 'Bu görüntü terbiyesiz, saygısız ve ahlaksız. Daha ağır bir ifade kullanmak istemiyorum. Bu nedir? Bu rezillik ve terbiyesizlik nedir?' diye sordu.

'TERBİYESİZİN GÖSTERDİĞİNE BAK!'
Bu tarz futbolculara prim verilmemesi gerektiğini savunan Engin, Fenerbahçeli taraftarların muz göstererek yaptığı ırkçı hareketine de değinerek 'Bu Melo'nun ve Meireles'in hali nedir? Ondan sonra muz gösterene kızıyoruz. Şu terbiyesizin gösterdiğine bak. Bu terbiyesizin yaptığı hareketi benim ailem görmek zorunda mı?' diyerek çıkıştı.

'HEMEN YOLLA BAŞKAN'
Bu anlarda oldukça sinirlendiği gözlenen Sinan Engin, ayağa kalkarak Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırıma da bir çağrıda bulundu. Portekizli oyuncunun lisansının iptal edilmesi gerektiğini belirten Engin, Aziz Yıldırım'a seslenerek 'Hemen mukavelesini fesh et yolla Başkan.' şeklinde konuştu.

İşte Meireles'in olay yaratan o hareketi:

Sinan Engin, Meireles'i topa tuttu