Volkan: Sabri oyuna provoke etmek için girdi

F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel'den G.Saraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu hakkında müthiş iddia

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan derbi müsabakasında uzatma dakikalarında saha yeniden karıştı. Volkan Demirel ile Sabri Sarıoğlu saha kenarında birbirine girdi.
Maçın başından beri sinirli hareketleri ile dikkat çeken Volkan Demirel uzatma dakikalarında Sabri'ye patladı. Saha kenarında birbirne giren ikiliye hakem Cüneyt Çakır kırmızı kartını gösterdi.

SABRİ, PROVOKASYONU SEVER
Maç sonrası konuşan Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel 'den ise Sabri Sarıoğlu hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. Kaleci Volkan Demirel maç sırasında tartıştığı G.Saraylı futbolcu Sabri Sarıoğlu 'nun maçı provoke etmek için oyunu girdiğini öne sürerken “Buraya bir amaç için gelmişler, belki bir olay çıkar da Fenerbahçe ceza alır diye. Maç boyunca bunları yapmaya çalıştılar. Sabri ile pozisyonumda yapmamam gereken şeyler ama bunlara hakim olamıyorsunuz.Sabri tırnaklarını uzatmış herhalde. Sabri'nin oyunu provake etsin diye girdiğini, sokulduğunu düşünüyorum.  Kendisi de o işleri sever” diyerek Sabri 'nin hareketi sonrası boynunda oluşan izleri gösterdi.

BEYAZ GAZETE