Dinar Belediyespor: 4 Çobanlarspor:1

Dinar Belediyespor amatör süper liginde şampiyonluk kupasını aldı.

Şehir stadyumunda yapılan kupa töreni öncesi Dinar Masterler ve Afyon Masterler arasında maç düzenlendi.

Yapılan maçta dostluk rüzgarları esti.

Masterler maçından sonra Dinar Belediyespor ve Çobanlar Belediyespor arasında oynan maçta Dinar Belediyespor 4-1 galip geldi.

Kupa törenine MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Müslüm Arslan Ağır Ceza mahkemesi başkanı Asil Avcı Cumhuriyet Savcısı Mehmet şekerci, MHP ilçe Teşkilat Başkanı İbrahim Acar, Belediye Başkan yardımcısı Rafet Şimşek, Afyonkarahisar Amatör Spor Külüpleri Konfederasyon Başkanı Orhan Küçüksağırcı, Afyonkarahisar İl Hakem Kurulu Komite Başkanı Süleyman Güneş katıldı Dinar Belediyespor başkanı Ahmet Demir ve yönetim kurulu üyleri katıldılar..

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Saffet Acar ; ” Bugün çok mutluyuz çünkü bir sezon boyu değerli genç sporcularımız centirmence spor yaptılar bütün maçlarda bizlerin yüzlerini güldürdüler. Taraftarlarımız bütün maçlar boyunca takımımıza destek verdiler onlara da teşekkür ediyorum. Bu sezonuda başarıyla bitirdik önümüzdeki sezonuda başarılı bir şekilde geçireceğimizi ümit ediyorumDinar Belediyespor taraftarının yoğun ilgi gösterdiği maçta Dinar Belediye Bandosuda destek verdi .

Kaynak: İHA