Ünye Belediyespor İl Şampiyonluğuna Kilitlendi

Ünye Belediyespor, Ordu Sağra 1. Amatör Ligi A Grubu'nu 39 puanla lider tamamladı.

Ünye Belediyespor gösterdikleri başarılarını Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ile paylaşmak için makamında ziyarette bulundular.Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Bu sezon oynadığı 16 maçta 12 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi alarak başarılı bir sezon geçiren Ünye Belediyespor önümüzdeki pazartesi günü başlayacak. Play-Off maçları öncesinde hedefini öncelikle il şampiyonluğu olarak belirlendi." diyerek, şunları söyledi:"Bu sezon kendi alt yapımızın genç futbolcuları ile başladığımız 2012-2013 sezonunda grubumuzu 1. bitirdik. Geçirdiğimiz başarılı bir sezonun ardından takımımız 8 Nisan 2013 Pazartesi günü, saat 12.00'de, Ordu 1 nolu Durugöl Stadyumu'nda Çaybaşıspor ile karşılaşacaktır. Tek maç eleme usulü oynanacaktır. Hedefimiz maçlarda rakibin gücüne bakılmadan maçın bitiş düdüğü çalıncaya dek galip gelip finale kalıp il şampiyonu olmaktır. Geçtiğimiz sezon veda ettiğimiz BAL Ligi'ne tekrar yükselmek istiyoruz.

İşimiz hiçte kolay olmasa da inancımız ve güvenimiz tamdır. Bu inançla teknik heyetimize ve sporcularımıza güveniyor ve onlara Play-Off müsabakalarında başarılar diliyorum."Ünye Belediyespor Teknik Direktörü Metin Bayram ise yaptığı açıklamada, “Sporcularımız her zaman olduğu gibi yine Ünye’mizi temsil ettiler." diyerek, şöyle konuştu:"Değişik guruplarda şampiyon oldular. Şimdi ise Ordu şampiyonluğu için Ordu’ya gideceğiz. İnşallah Ordu’da belediyemizi güzel Ünye’mizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Başkanımıza bir şampiyonluk daha armağan edeceğiz. Başkanımızın desteği ile biz tarihi işler başardık. Ünye’yi spor manasında gündeme oturttuk.Başkanımızın manevi gücünün her zaman bizimle olduğunu biliyoruz. Bu bizi daha da güçlü kılıyor. Bizim için Ünye Belediye Başkanı bir şanstır. Belki biraz daha fırsatlarımız olsaydı çok daha iyi işler yapabilirdik. Bu sporcu arkadaşlarımız Ünye Belediyespor’un geleceğini belirleyecek arkadaşlarımızdır. Ünyespor’umuz biraz kötü gidiyor olabilir ama Ünye’nin futboldaki geleceğini çok sağlam görüyorum. Ekimiz hamurumuz sağlam, bu ekiple çok güzel işler başarabiliriz. Fırsat verildiği zaman bütün Türkiye bizden bahsedebilir."Kulüp Başkanı Murat Ülgen ise yaptığı açıklamada, “2012 - 2013 Ordu Bölgesi sezonuna başladığımızda başkanımız bizi ziyarete gelmişti ve bizler bu ekiple kendisine bir söz vermiştik. Size şampiyonluk armağan edip bu resmi Ünye Cumhuriyet Meydanı’na astıracağız sözünü vermiştik. Bu sözümüzün ilk ayağını geçtik." dedi.

"Gurubumuzda Ordu şampiyonu olduk. Müsabakalar sonucu teknik heyetimiz ve futbolcularımız Ünye Belediyespor’umuzu en güzel şekilde temsil ederek bize bu günü armağan ettiler." diyen Ülgen, sözlerine şöyle devam etti:"Pazartesi günü başlayacak olan müsabakada da güvenimiz tamdır ve onlardan yine şampiyonluk bekliyoruz. Biz Fatsaspor’u beklemeden BAL Ligi’ni hedefliyoruz. Rakiplerimiz bizi ilgilendirmiyor, bizim yapacağımız işler önemli. Bizim arkamızda Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Arpacıoğlu 8 yıldır var ve bununla çok büyük başarılara imza attık. Sporcu arkadaşlarımız Ünye Belediyespor’umuzu BAL Ligi’ne çıkararak hem kendilerini hem de bizim ismimizi daha iyi duyurmak için var güçleriyle çalışıyorlar. Ben şimdiden teknik heyetimizi ve arkadaşlarımızı kutluyorum. Ordu’da kendilerinden şampiyonluk bekliyorum."