Okçuluk Konya İl Birinciliği Yapıldı

Türkiye Okçuluk Federasyonu Konya İl Temsilciliği tarafından 2013 yılı faaliyet programında yer alan Yıldızlar Gençler Açık Alan Okçuluk Konya İl Birinciliği yapıldı.

Konya Stadyumu 2 numaralı çim sahada yapılan şampiyonanın açılışında konuşan İl temsilcisi Ömer Koç, Konya’nın okçulukta son bir yıl içinde ciddi bir mesafe kaydettiğini ifade etti.

Okçuluk sporuna ilginin her geçen gün arttığını vurgulayan Koç, “Okulda başarıyı tetikleyen en önemli gücün sporda başarılı olmaktan geçiyor. Okçuluk konsantrasyonu ve motivasyonu sağlayan bir spor dalıdır” diye konuştu.

M.Lütfi Aslan’ın hakemliğini yaptığı ve çekişmeli geçen müsabakaların ardından, Klasik Yay Yıldız Erkekler Kategorisinde 1. Muhammed Fatih Özbayrak, 2. Berat Servan Akbenli, 3. Mehmet Koç. Klasik Yay Yıldız Bayanlar Kategorisinde 1. Fatma Eğilmez, 2.Hafize Şeyma Şen oldu.

İl şampiyonasının yanı sıra düzenlenen Minikler Özel Turnuvasında dereceye giren sporcular ise şöyle: "Klasik Yay Minik Erkekler Kategorisinde 1. Batuhan Vural, 2. Servet Karaboyun. Klasik Yay Minik Bayanlar Kategorisinde 1. Dilanur Küçüktepe. Makaralı Yay Minik Kızlar Kategorisinde 1. Başak Yılmaz."
Müsabakalar ödül töreniyle sona erdi.

Kaynak: İHA