Sanica Boru Elazığspor, Kayserispor Maçına 3 Puan Parolasıyla Hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Sanica Boru Elazığspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Spor Toto Süper Lig'de kalmak için büyük çaba sarf eden Sanica Boru Elazığspor, 6 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını tüm hızı ile sürdüren bordo - beyazlı ekipte hedefler 3 puan üzerine kuruldu.Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, "Her hafta olduğu gibi bu haftada kazanmak için mücadelemizi vereceğiz." dedi.

Kayserispor ile yapacakları mücadeleyi kazanmak için uğraşacaklarını da belirten Vural, "Rakip takımın gücü, konumu, yaptıkları ile yapamadıklarının olduğunu beliyoruz. Gidip orada 3 puanı alacağız, eğer kazanamazsak da 1puanın da çok önemli olduğunu biliyoruz." diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki Galatasaray ve UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Fenerbahçe takımları hakkında da değerlendirmeler de bulunan Vural, "Biz Elazığspor camiası olarak bugün Galatasaraylı yarında Fenerbahçeli olacağız. Ülkemizi temsil eden bu iki güzide takım bizi temsil ediyor." dedi.

Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının Türk seyircisini, antrenörünü temsil ettiğini de belirten tecrübeli teknik adam, "Allah onlara güç kuvvet versin, inşallah alacakları sonuçlar ile yüzümüzü güldürürler." dedi.

Sanica Boru Elazığspor'un tecrübeli defans oyuncusu Orhan Ak ise, her maçın final değerinde olduğunu söyledi.

Ak, takım olarak son düzlükte olduklarını, her maçı kayıpsız geçmek istediklerini belirterek, "Son haftalara giriyoruz, ilk düşüncemiz bundan sonra her maçımızı kazanmak olacak." dedi.

Kayserispor’un bireysel olarak iyi takım olduğuna da dikkat çeken Ak, geride kalan son 5 haftadaki çıkışlarını hatırlatarak, Kayserispor deplasmanından da puanla döneceklerini söyledi.