Türkiye Motokros Şampiyonası'nda Sıralama İtirazı

Türkiye Motokros Şampiyonası Susurluk yarışlarında itiraz sonucu MX1 sıralaması değişti.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde yapılan Türkiye Motokros Şampiyonasında MX1 sonuçlarına yapılan itiraz federasyon tarafından kabul edildi. Buna göre Atanur Can MX1'de birinci ilan edilerek kupa el değiştirdi.

Daha önce yapılan açıklamada, MX1'de derece yapan isimler; Sinan Memnun, Ata Nurcan ve Şakir Şenkalaycı şeklinde sıralanmıştı. Yapılan itiraz ve kabul edilmesinin ardından yapılan düzenleme ile kesinleşen sıralamanın ise Ata Nurcan, Sinan Memnun ve Şakir Şenkalaycı şeklinde gerçekleştiği bildirildi.

Birinci ile ikincinin yer değiştirdiği sıralamaya göre birincilik kupası da Sinan Memnun'dan alınarak Atanur Can'a verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu Susurluk'ta Belediye Parkurunda düzenlenen yarışlarda nefes kesen mücadele yaşanmıştı. MUHABİR ÇAMURA BATTI Bu arada, Balıkesir Susurluk'taki motokros yarışlarının dışında da ilginç görüntüler yaşandı. İlçenin Çaylak Mevkisindeki Belediye Parkurunda yapılan yarışları izlemeye giden basın mensupları da zaman zaman zor anlar yaşadı. Havanın yağmurlu olması nedeniyle yer yer çamur deryasına dönen yarış parkurunda motorları takip edebilmek için çaba harcayan bazı muhabirler hızla geçen motorları görüntüleyebilmek için üzerlerine sıçrayan çamurları geç fark edince çamur içerisinde kaldılar

Kaynak: İHA