Galatasaray yönetimi Terim'e haksızlık mı yaptı?

Rıdvan Dilmen, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim 'le ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.

Ntvspor'da Güntekin Onay ile birlikte '% Yüz Futbol ' programında Karabükspor-Galatasaray maçını değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dilmen'in en dikkat çeken Analizi Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ve Teknik Direktör Fatih Terim 'le ilgili olanıydı.

TERİM'E HAKSIZLIK YAPILMIŞ


'Fatih Terim 'e verilen bu cezalar artı olarak dönebilir. Raporları görmedik. İki tane taraftar sahaya indi. Saha kapatma olmadı başka bir prosedür mü var nedir. Ne desek olmaz, raporları bilmiyoruz.

Ben bu tür polemiklerde olmak istemiyorum, ama bir şey diyeceğim. Medyaya düşen bir parantez var. Ünal Aysal 'ın “Hocamızın yaptıklarını tasvip etmiyoruz” konuşuluyor. Eğer böyle bir şey varsa bu olmamış. Başkanın böyle bir düşüncesi varsa bunu hoca ile konuşması gerekir. “Hocam tamam ama biraz fazla oldu” gibi aralarında halletmesi gerekir. Eğer bunu yetkililerle görüştüyse hocayı ortaya atmış demektir. “Aman bize bir şey yapmayın, hocaya yapın” demek gibi. Burada yöneticiler ve başkan, Fatih Terim 'e haksızlık yapmış demektir. Bu ciddi şekilde konuşuluyor. Federasyon görüşmesinde Cengiz bey, Yıldırım bey ve Zülfikar bey varmış. Bu kişilerin yanında bu söz kullanıldıysa Terim 'e haksızlık edilmiş '