'Süreyya Ayhan ve eşinde antrenörlük kapasitesi yok'

Olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'e dava açan eski milli atlet Süreyya Ayhan Kop'un iddiaları İhsan Alptekin'i çılgına çevirdi. Canlı yayında eşi hakkındaki iddiaları yalanlayan Alptekin,'Güya bize antrenörlük hizmeti vermişler. Süreyya Ayhan ile Yücel Kop'un bana antrenörlükle ilgili diyecek bir kelime kadar kapasiteleri yok ' dedi.

Eski milli atlet Süreyya Ayhan Kop, aralarında yapılan sözleşmeye uymadığı gerekeçesiyle olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin'e dava açtı. Kop'un avukatlarından Oğuz Atasoy, “Alptekin'le müvekkilim arasında yapılan ıslak imzalı ve parmak izli bir sözleşme mevcut. Alptekin, ödülden müvekkilime ödemesi gereken tutarı ödememiştir” dedi.

Habertürk ekranlarında yayınlanan Haber Masası programına telefonla bağlanan Süreyya Ayhan Kop'un iddiaları Aslı Çakır Alptekin'in eşi İhsan Alptekin'i çılgına çevirdi. Telefonla yayına dahil olan Alptekin de, Ayhan'ın iddialarını yalanlayarak, 'Güya bize antrenörlük hizmeti vermişler. Süreyya Ayhan ile Yücel Kop'un bana antrenörlükle ilgili diyecek bir kelime kadar kapasiteleri yok ' dedi.

'TERBİYESİZ, KİŞİLİKSİZ, KARAKTERSİZ...'

Süreyya Ayhan'ın yalan söylediğini savunan Alptekin, 'Allah'tan korkmayan insan her şeyi yapar. Bu kadar yalan dolan, böyle bir terbiyesizlik, böyle bir karaktersizlik, böyle bir kişiliksizlik olamaz. 10 yıldır atletizmin için olmayan Süreyya Ayan kalkıp bana sistemeden bahsediyor. Süreyya Ayhan ne sistemi yapmış ki... ' diye konuştu.

'ONLAR DA ANTRENÖRLÜK KAPASİTESİ YOK'

'Süreyya Ayhan ile Yücel Kop güya bize antrenörlük hizmeti vermişler. Onların bana antrenörlükle ilgili diyecek bir kelime kadar kapasiteleri yok ' diyen İhsan Alptekin, 'Bu insanlar bizi mahkemeye vermişler madem mahkemede konuşacaklar. Bunlar olimpiyatlardan sonra hep böyle yapıyorlar. Utanmadan, sıkılmadan yalan dolan beyan ediyorlar ' ifadelerini kullandı.

'ATLETİZM CAMİASI ZATEN BU İNSANLARI DIŞLAMIŞ '

Alptekin, 'Her şeyin yeri ve zamanı vardır . Bunlar o kadar ilerledikler ki; sanki Türkiye'de atletizmi Süreyya Ayhan ile Yücel Kop biliyor. Madem biliyorlarsa şu ana kadar neredelerdi? Bu üçkağıtlarla bir yere gelemezler. Artık yalan konuşmasınlar. İnsanlar bunlara uymasınlar. Mahkeme sonuçlanana kadar herkes beklesin. Atletizm camiası bu insanları dışlamış. Gündem oluşturmaktan başka yaptıkları bir şey yok ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE