Elazğspor’da Tüm Hesaplar Galibiyet Üzerine

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, düşme hattından çıkmak için kendi evlerinde oynayacakları Orduspor maçının çok önemli olduğunu söyledi.


Spor Toto Süper Ligi'n 25 haftasında kendi evlerinde oynayacakları Orduspor maçı için hazırlıklarını sürdüren Sanica Boru Elazığspor'da teknik direktör Yılmaz Vural, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Tek düşüncelerinin Orduspor maçını kazanmak olduğunu belirten tecrübeli hoca, taraftarlardan da sakin olmalarını istedi. Vural, " Taraftarlarımızdan ricamız sakin olarak maçlarını izlesinler ve takımlarına zarar verecek hareketlerde bulunmasınlar. Akhisar Belediyespor Takımı'nın seyircisi yüzünden ceza alabiliriz. Takımımızın sahası kapanabilir veya seyircisiz oynama cezası alabiliriz. Onun için yarar sağlayalım derken istemeden zarar veriyoruz." dedi.

Bu zamana kadar kötü bir hareketlerinin olmadığınıda ifade eden başarılı teknik adam, "Bazı küçük cezalar yedik ama bunlar önemli değil. Bundan sonra gergin bir sürece giriyoruz ve maçların hepsini kazanmak zorundayız. Zaman zaman hakemler ve bizler hata yapabiliyoruz." şeklinde konuştu.

Sanica Boru Elazığspor oyuncusu Adem Alkaşi de Orduspor maçının Akhisar Belediyespor maçından daha da önemli olduğunu vurguladı. Alkaşi, "Eğer Orduspor'u yenemezsek Akhisar Belediyespor'dan aldığımız üç puanın bir önemi kalmaz. Çok iyi konsatre olup bu maçıda kazanacağız ve çok yakında 15. sıradan yukarı çıkacağız." diye konuştu.

Takımın bir diğer tecrübeli oyuncusu Orhan Ak ise her maçın final haftasında geçtiğini kaydetti.

Alt sıralardan kurtulma adına önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirten tecrübeli futbolcu, "Kırılma adına çok önemli bir maç oynayacağız." dedi.