Yıldızlar Serbest Stil Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

Yıldızlar Serbest Stil Türkiye Şampiyonası bugün 50 kg, 63 kg ve 85 kg müsabakaları ile Tokat Hüseyin Akbaş spor salonunda yapıldı.

Her yıl farklı bir şehirde yapılan şampiyona bu yıl Tokat’ta yapıldı. Tokat’ta düzenlenen şampiyonaya 52 ilden toplam 309 güreşçi katıldı.

Tokat Hüseyin Akbaş Spor salonunda yapılan Türkiye Şampiyonası'na Tokat Valisi Mustafa Taşkesen, Tokat Vali Yardımcısı Mustafa Tüysüzoğlu, İl Emniyet Müdürü Osman Balcı, İl Jandarma Komutanı Yusuf Cavlak, İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Artova Kaymakamı Musa Sarı ve çok sayıda izleyici katıldı.

Oldukça çekişmeli geçen müsabakalar renkli görüntülere de sahne oldu.Yarışma sonunda takım sıralamasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulubü 38 puanla 1. olurken, yine aynı puanla Kahramanmaraş Belediyesi Spor kulübü 2. oldu. Takım 3'sü ise 34 puanla Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü oldu. Sikletlerinde 1. olan sporcuların isimleri ise şöyle: 50 kiloda, Rıdvan Özbey İstanbul Büyükşehir Bld Spor Kulübü, 63. kiloda Enes Ulu Bursa Büyükşehir Bld Spor Kulübü, 85. kiloda Enes Altun İstanbul Büyükşehir Bld Spor Kulübü.