Gediz Halk Eğitim Spor Kulübü Voleybol Takımları Üç Birden Şampiyon Oldu

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Spor Kulübü'nün 3 voleybol takımı, Kütahya'da yapılan il müsabakalarında üçü birden şampiyon oldu.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Spor Kulübü Derneği'nin altyapı çalışmalarıyla devam eden Erkek Minik, Yıldız ve Genç voleybol takımları, üçü de il birincisi olarak Kütahya'yı grup müsabakalarında temsil etme hakkı elde ettiler.

Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, Minik ve Gençler grubunda 21-27 Nisan, Yıldızlar grubunda 1-5 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan grup birinciliklerinde Kütahya'yı en iyi şekilde temsil etmeye gayret edeceklerini söyledi.

Antrenör Oğuz Akalan yönetiminde çalışmalarına devam eden kulüp sporcularının ilçe öğrencilerinin özverili çalışmaları sonucu bu başarıyı yakaladıklarını belirten Müdür Mehmet Canata, "Gediz Halk Eğitim Merkezi sosyal, kültürel ve mesleki kurslarla ve seminerlerle ilçenin kalkınmasına destek olmaya devam etmektedir. Halk Eğitim Spor Kulübü Derneği olarak da, başarılı sportif faaliyetlerimizle Gediz'in adını duyurmaya çalışıyoruz.

Minikler Halk Oyunları yarışmalarında alınan ikincilikten sonra, voleybolda alınan birincilik başarılarımızın devam etmesi için çok çalışacağız. Şimdi hedefimiz bölge birincilikleridir" dedi.

Kaynak: İHA