Yalovalı Beşiktaşlılar’dan Görkemli Kutlama

Yalova’da Beşiktaş’ın 110. Yıl kutlamalarına katılan Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, “Herkes rahat olsun.İyi günler Beşiktaş için her zaman olacaktır” dedi.

Sporium Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen Yalova Beşiktaşlılar Derneği’nin 110. Yıl kutlama programına Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman’ın yanı sıra Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan ve Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner de katıldı.

Gecede bir konuşma yapan Orman, “110. yılımızı kutluyoruz. Çok önemli bir gün bizim için. Bunun gibi birçok aktivite yapmaktayız ve yapacağız. Ben camia başkanı olarak siz Beşiktaşlılarla bulunmaktan da çok mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Zor bir sene ama Beşiktaş için zor yoktur. Herkes rahat olsun. İyi günler Beşiktaş için her zaman olacaktır. Biz de elimizden gelen tüm gayretle bunu ispat etmeye çalışıyoruz. Burada bulunan siz Beşiktaşlıların 110. yılını kutluyorum” şeklinde konuştu.

Yalova Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerine plaketin verildiği gecede ayrıca Fikret Orman ve Yalova Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl 110. Yıl pastasını kesti.

Siyah Beyazlı renklere gönül verenlerin katıldığı geceye ünlü sanatçı Hilal Cebeci söylediği şarkılarla renk kattı .

Kaynak: İHA