Feyyaz Uçar’dan Kura Yorumu

U20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, gruptan çıkma şanslarının yüksek olduğunu söyledi.

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın kura çekiminin ardından U20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar basın mensuplarını sorularını yanıtladı.

Türkiye'nin grubunda yer alan El Salvador ve Kolombiya'yı izleme fırsatı bulduğunu belirten U20 Milli Takım Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, “El Salvador, Kolombiya kadar taktik ve teknik anlayışı olarak yetenekli değil. Kura için iyi diyebiliriz. Gruptan çıkma şansımız yüksek. Turnuvanın ilk maçında El Salvador ile oynayacağız. Onları yenebilecek güçteyiz. Turnuvaya galibiyetle başlamak istiyoruz” diye konuştu.

Maçların Trabzon ve Rize'de oynama istekleri ile ilgili olarak ise Uçar, “Trabzon ve Rize'yi iklim olarak istedik. Bölge halkının futbola ilgisi fazla. Diğer şehirlerde olsa iki şehirde oynamayacaktık. Bunu da avantaj olarak görüyoruz” dedi.

U20 Milli Takım antrenörü Emre Aşık, iyi bir kura çektiklerini belirterek, “İlk maçımız önemli. Böylesine önemli bir turnuvaya 3 puanla başlamak istiyoruz. Bizi Avusturya ve Kolombiya zorlayabilir. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA