Hikmet Karaman Öğrencilerle Buluştu

Bursaspor’un 50.Yıl Komisyonu yaptığı organizasyon ile Yenişehir İlçesi Köprühisar Köyü Atatürk İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Teknik direktör Hikmet Karaman’a yoğun ilgi gösterilen ziyarette öğrenciler, ‘Hikmet hoca bizi Avrupa’ya götür’ tezahüratları yaptı. Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, teknik direktör Hikmet Karaman ve genel müdür vekili İsmail Özdemir, Yenişehir İlçesi Köprühisar Köyü Atatürk İlköğretim Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu. Organizasyonda Yenişehir Kaymakamı Süleyman Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Bülent Hamdi Cingil ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker, Yenişehir Bursasporlular Derneği Başkanı Orhan Torun ve yöneticileri de hazır bulundu. Bursaspor’un kuruluşunun 50. yılında yapılacak etkinlikler amacıyla kurulan komisyon üyeleri, sınıfları tek tek dolaşıp hediye dağıtırken, minik öğrenciler hep bir ağızdan, "Hikmet hoca bizi Avrupa'ya götür" şeklinde tezahürat yaptı. Kız öğrenciler ise Hikmet Karaman'a çiçek verdi.

ÖĞRENCİLERLE TEZAHÜRAT YAPTI Teknik direktör Hikmet Karaman bir sınıfta öğrencilere tezahürat yaptırdı. Karaman öğrencilerin, ‘Yeşil-beyaz en büyük Bursaspor' şeklinde bağırmalarını istedi. Öğrenciler de Karaman'ın sözlerini tekrarladı.

MİNİK BURAK'A FORMA

Öte yandan teknik direktör Hikmet Karaman ziyareti esnasında ilköğretim öğrencisi Burak Ünal ile sohbet etti. Bu sırada minik öğrencinin üniformasının yırtık olduğunu gören Karaman, duygulu anlar yaşadı. Okul müdüründen öğrencinin formasını hemen değiştirmesini isteyen Karaman, Ünal'a yeşil-beyazlı forma hediye ederken, "Benim ülkemin öğrencisi böyle olmamalı. Lütfen hemen üniformasını değiştirin" dedi.

Karaman, Burak'ı ilk maçta Atatürk Stadı'na da davet ederken hafta içinde de tesislere ailesi ile birlikte gelmesini istedi.

HİKMET KARAMAN: "ANLAMLI BİR ZİYARETTİ"

Teknik direktör Hikmet Karaman ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getiren Karaman, “Bu ziyaretlerden dersler çıkarmak gerekir. Bana göre Bursaspor adına önemli bir ziyaretti. Bu öğrencilerimizi Bursasporlu yapabilmek ve ileride kulüpte farklı görevler alabilecek insanları yetiştirmek önemli. Tabi yardıma muhtaç talebelerimizi de yakından takip etmemiz gerekiyor. Ben birkaç öğrenciyi gördüm. Bizzat ilgileneceğim. Yırtık üniforması var. Benim açımdan çok önemli. Farklı şeylere de bakarım. Faydalı bir ziyaret olduğunu düşünüyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ziyaretleri sıklaştırmak istiyorum. Bundan sonrası için de yola devam” diye konuştu.

İLHAN USLU: “AMACIMIZ BURSASPOR SEVGİSİNİ ÇOĞALTMAK”

Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu ise ziyarette yaptığı açıklamada, “Amacımız daha fazla çocuğumuzun Bursaspor’u sevmesini ve Bursaspor aşkını tanımasını sağlamak. Bu doğrultuda 50. Yıl Komisyonu olarak okul ziyaretlerimizin ilkini bugün Yenişehir Köprühisar Atatürk İlköğretim Okulu’nu ziyaret ederek başladık. Yenişehir Bursasporlu Taraftarlar Derneği Başkanımız Orhan Torun’a bu organizasyondaki etkinliğinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bursaspor Hatıra Ormanı içinde girişimde bulunmuşlar. Bu konuda da kendilerine çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA