Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna'ya Yılın Spor Adamı Ödülü

İçel Merkez Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, spora ve sporcuya verdiği desteklerden dolayı yılın spor adamı seçildi.

2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörlüğü ve İçel Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) işbirliğiyle ‘2012 Yılı Amatör Sporda Yılın Enleri’ ödül töreni gerçekleştirildi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, spora ve sporcuya yaptığı katkılarından dolayı ‘Yılın Spor Adamı’ ödülüne layık görüldü.

İçel Büyükşehir Kongre Merkezi’nde bu yıl 8. gerçekleştirilen ödül törenine; İçel Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, belediye başkanları, İçel Gençlik Spor ve İl Müdürü İbrahim İlhami Koç, 2013 Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, İçel ASKF Başkanı Mithat Ertaş, spor camiası ve çok sayıda davetli katıldı.

Amatör Spora katkı sunan kişi ve kuruluşların ödüllendirildiği gecede, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da amatör spora verdiği desteklerden dolayı, ‘Yılın Spor Adamı’ ödülüne layık görüldü.

Başkan Hamit Tuna’ya ödülünü, Gençlik Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe takdim etti.
Tuna, 9 yılda 5. kez yılın spor adamı seçilmenin gururunu yaşadıklarını belirtti.

Spora ve sporcuya verdikleri desteğin bundan sonra ki süreçte de devam edeceğinin altını çizen Tuna; “Çalışma yol haritamızda üç önemli unsur var. Sağlık, eğitim ve gençlik. Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için gençliğini çok sağlıklı yetiştirmesi gerekir. Toroslar Belediyesi olarak şiarımız beyni bilgi ile dolu, sporcu kimlikleriyle öne çıkan bir gençlik oluşturmaktır. Alt yapı anlamında yaptığımız çalışmaları spor adamları yakından takip ediyor. Biz sporun her branşında şartlarımız el verdiğince olmaya gayret ediyoruz ve bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz." diye konuştu.