Bakan Kılıç’tan Mamak’ta Yapılan Spor Tesislerine Övgü

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, AK Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın düzenlediği “Genişletilmiş İstişare ve Danışma Meclisi” toplantısında Mamaklı gençlerle bir araya geldi.

Mamak Belediyesi Prof. Dr Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya Bakan Kılıç’ın yanı sıra Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kurtcan Çelebi, AK Parti Ankara il Başkanı Murat Alparslan, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Alperen Ayar, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Tobaş Başkanı Ercan Kınacı, Mamak Belediyesi Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Mamak Belediyesi meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda Mamaklı genç katıldı.

Gençlerin 'Suat Ağabey' diye hitap ettiği Kılıç, burada büyük bir ilgiyle karşılandı. Gençlere yarın bu ülkenin bakanı, valisi, yöneticisi siz olacaksınız diye hitap eden Bakan Kılıç, Mamak’ta hayata geçen dev yatırımların vatandaşa hizmet noktasında çok önemli olduğunun altını çizerek, “Mamak’ta spor salonu, semt stadı, kadın-genç ve ailelerin hizmetine sunulacak eserleri bizlere kazandırdığı için Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü yürekten kutluyorum” dedi.

Mamak Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı toplantıda konuşan Bakan Kılıç, AK Parti iktidarının 10 yıllık icraatları ile birlikte siyasi deneyimlerini gençlerle paylaştı. Gençlere seslenerek zamanlarını boşa harcamamaları gerektiğini belirten Bakan Kılıç, gençlerin ülke yönetiminde aktif rol alması gerektiğini söyledi.

Kılıç, “Mamak gençliği, büyük bir heyecanla, coşkuyla Mamak’ı en üst düzeyde temsil ediyor. Biz gençleri, Sayın Başbakanımızın ifade ettikleri gibi siyasetin yedek kulübesinde değil, ilk on birde sahada mücadeleye davet ediyoruz” diye konuştu

Gençlerin coşkusuna ortak olan AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan da, “Partimizin azmi, dinamizmi, heyecanı ve umudusunuz. Dünya lideri Başbakanımızın başını dik tutacağız” dedi

AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de Bakan Kılıç’ın programa katılarak Mamak gençliğini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Programa ev sahipliği yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, gençlerin faydalanabileceği tesisleri hayata geçirerek, gençlere farklı dünyaların kapılarını araladıklarını kaydetti.

Gecenin sonunda Bakan Kılıç’a AK Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş plaket takdim etti .

Kaynak: İHA