Ahas Güney Afrika’da Başarı Arıyor

Kolombiya’da yapılan Dünya Şampiyonası’nda 5’inci olarak yamaç paraşütünde ülkemizi en iyi şekilde temsil eden Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) şimdi de Güney Afrika yolcusu.

Güney Afrika’da kürsüye çıkmak istediklerini belirten AHAS Başkanı Güner Akkaya, “Kolombiya’da 5’inci olarak ülkemizi ve Adana’mızı en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyorum. Bu başarılarda en büyük pay kuşkusuz bize her türlü desteği sağlayan Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’a ait” dedi.

25 Şubat’ta Güney Afrika Cumhuriyeti’nde başlayacak Parangliding Worldcup-Southafrica 2013’te Türkiye’yi 5 pilotun temsil edeceğini ve bunlardan 4’ünün AHAS sporcusu olduğunu kaydeden Güner Akkaya, “Güney Afrika’da kürsüye çıkmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Güner Akkaya, şöyle devam etti: “Bu şampiyonaya çok iyi hazırlandık. Yine Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz bize her türlü desteği verdi. Biz de onu mahcup etmeyeceğiz ve en iyi sonuçla Adana’ya döneceğiz. Yamaç paraşütü Türkiye’de onun sayesinde gelişiyor. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz.”

Kaynak: İHA