Ünyesyor, Sarıyer Maçına İddialı Hazırlanıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve hafta sonu deplasmanda Sarıyer ile karşılaşacak olan Ünyespor, müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Geçen hafta Giresunspor’u ellerinden kaçırdıklarını belirten yeşil-beyazlı futbolcular, Sarıyer deplasmanından galip dönerek Giresun beraberliğini telafi etmek istediklerini söylediler. Ligde 19 puanla 14. sırada yer alan ve ayını puana sahip Sarıyer’le pazar günü deplasmanda karşılaşacak olan Ünyespor, karşılaşmanın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürüyor. Ünye şehir stadında dün yapılan ve tüm futbolcuların katıldığı antrenmanda oyuncuların hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Sarıyer maçının kendileri için çok önemli ve 6 puanlık bir müsabaka olduğunu belirten futbolcular maçı kazanmak istediklerini belirttiler. “UYUM SORUNUMUZ KALMADI” Yeşil-beyazlı takımdan Serdar Kaya, “Son oynadığımız Giresun maçında tabii ki galip gelmek istiyorduk ve çok iyi hazırlanmıştık. Ama nedense olmadı, 3. golü bulamadık. İnşallah önümüzdeki Sarıyer maçında bu şansızlığımızı kırarız diye düşünüyoruz. Takımda sadece Azmi arkadaşımız kart cezalısı bir de sakatlanan arkadaşımız var oda idmanlara çıkmıyor. Onun haricinde bir eksiğimiz yok. Kampta iyi kaynaştık. Son 3 maçta mağlup olmadık ve galibiyeti kaçıran taraf olduk. Uyum sorununu kısa sürede atlattık” dedi.

“6 PUAN DEĞERİNDE BİR MAÇ”

Ersin Şahin ise, “Giresun müsabakası galip gelemediğimiz bir maçtı. 6 puan değerindeki bir maça çıktık ama yenemiyorsak da yenilmedik. İlk 3 haftalık periyotta da mağlup olmadık. Bu sevindirici bir durum. Şu anda Sarıyer deplasmanına gidiyoruz. Yine 6 puan değerinde bir maç bu. Maçın öneminin bilince olarak oyun oynayacağız. Puan ve puanlarla Ünye’ye gelmeyi hedefliyoruz” diye konuştu.

Kendisinin takıma sezon başında katıldığını belirten Ersin Şahin, “Kampta her şey dört dörtlüktü. Herkes işin bilincinde ve öyle hareket ediyor. Bu durumu sezon Sonuna kadar devam ettirip Ünyespor’u en iyi yere taşımayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

“İSTANBUL’DAKİ ÜNYELİLERİ MAÇA BEKLİYORUZ” Ünyespor’un emektarlarından İbrahim Karayiğit, ligdeki durumlarına bakıldığında her maçın final havasında geçtiğini belirterek şöyle konuştu: “Sıralamada alt seviyelerdeyiz. Bu durumdan kurtulmak için her maç bizim için önemli. Puan kaybetmemek için her maçı mağlup olmadan geçmek istiyoruz. Giresun maçı da puan olarak bize yakın bir takımdı. Hem de Karadeniz derbisi olarak geçiyordu. Karşı taraf içinde bizler içinde önemli ve özel bir maçtı. Sarıyer maçı da bizim için çok önemli. Bizim için 6 puanlık bir maç. Hafta içi de iyi çalışıyoruz. Sadece bizim birlik beraberliğimizde buna yetmiyor. Taraftarlarımızın da bizim yanımızda olması bizim için çok büyük bir güç. İstanbul’da bizim için çok yabancı bir yer değil. Orada da Ünyeli hemşerilerimizi destek için bekliyoruz. Onlar destek verdiği sürece bizde puan ve puanlarla döneceğimize inanıyorum. Bugün antrenmanda biraz teknik taktik olarak çalıştık. Birazda deplasman için sabırlı ve disiplinli puan ve puanlarla dönmek için ne yapmamız gerekiyorsa onun taktiklerini ve çalışmalarını yaptık.” “ZOR BİR MAÇ OLACAK” Sarıyer maçının her iki takım açısından zor geçeceğini belirten Mehmet Kahriman, “İkinci yarıya zorlu bir periyotla başladık. Her maç final havasında geçiyor, takımımızın durumu ortada. O finallerden birisiydi Giresun maçı. Kazanılmış 1 puan var. Yenilmedik kendi sahamızda. 3 haftadır mağlup olmuyoruz. Tabi ki iç sahada kazansak daha farklı olurdu. Daha rahat bir konuma geçmiş olurduk. Yine sıkıntılı bir periyota giriyoruz. Sarıyer maçı rakiplerimizden bir tanesi. Aynı puandayız, zor bir maç olacak. Daha çok isteyenin kazanacağı bir maç. Kazanmaktan başka çaremiz yok” ifadelerini kullandı .

Kaynak: İHA