Körfez Belediyesi'nden Okullara Spor Malzemesi

Körfez Belediyesi ilçe genelinde ihtiyacı olan okullara spor malzemesi yardımında bulundu.

Körfez Belediyesi tarafından 10 okula yapılan yardım kapsamında okullara beden eğitimi derslerinde kullanılacak spor malzemeleri verildiği bildirildi.

Körfez Belediyesi Meclis Üyesi Metin Özkan yaptığı açıklamada, daha önce okullardan gelen talepler doğrultusunda çeşitli çalışmalar yaparak ihtiyaç duyulan malzemeleri tespit ettiklerini belirterek, çocuk ve gençlerin kendilerini en az bir spor kolunda geliştirmelerini önemsediklerini kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Hurşit Ekinci de çocukları düşünen, araştıran, kendini ifade eden insanlar olarak yetiştireceklerini ifade ederek, ''Bunun kadar önemli spor beden eğitimi almış yeteneklerine göre yetişmiş bireyler olmalıdırlar'' dedi.

Malzeme dağıtımında konuşan Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, eğitime önem verdiklerini ve desteklerinin her zaman olacağını dile getirerek, ''Beden eğitimi öğretmenlerimiz ile yaptığımız toplantıda beden eğitimi dersinin sağlıklı bir şekilde yürütebilmeleri için spor malzemelerine ihtiyaç duyduklarını söylediler. Bunu giderelim istedik. Bunun devamı gelecek. Malzemeler okullarımıza hayırlı olsun'' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Yunus Emre Günaydın

Yayıncı: Murat Paksoy

Kaynak: AA