Tekirova Belediyespor Real Madrid’i Maça Davet Etti

TFF 3. Lig’de başarıyla mücadele eden Tekirova Belediyespor, kadrosunda Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Xabi Alonso, Pepe, Marcelo gibi dünya yıldızlarını barındıran İspanyol devi Real Madrid’e maç teklifinde bulunan davet mektubu yolladı.


Şampiyonlar liginde Galatasaray’la da aynı grupta yer alan Real Madrid’i, Antalya’nın Kemer ilçesi Tekirova beldesinde özel maça davet eden takımın Onursal Başkanı Yusuf Üras, “Gururumuz Galatasaray’ı üzen Real Madrid’i devre arası hazırlık kampı için Tekirova’ya davet ettik. Dünya devi Real Madrid’i bir de takımımızla karşılaşsın, iyi oynayan kazansın” dedi.

Onursal Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, Real Madrid’e yolladıkları davet mektubunun amacını şu sözlerle ifade etti:
“2008-2009 sezonunun sonunda profesyonel lig olan 3.Lig’e adını yazdıran Tekirova Belediyespor her geçen yıl rüştünü ispatlayarak bölgesinin gururu olmaya devam ediyor. İlklerin merkezi olan Tekirova’nın gözbebeği olan futbol takımızla Real Madrid’in özel maçta bir araya gelmesi için İspanyol temsilcisinin başkanı Florentino Perez’e mektup yolladık. Son günlerde Avrupa fatihimiz Galatasaray’ı üzen Real Madrid’le biz de maç yapmak isteriz. İnşallah mektubumuza olumlu dönüş alırız ve dünya devi ile özel bir maç yaparız. Kazanan elbette Tekirova, Kemer, Antalya, Türk Futbolu ve Türk Turizmi olacaktır. Ama biz yine de iddialıyız” dedi.

Geçen yıl play-off’a çıkma başarısı yakalayan ve ikinci ligi penaltı atışlarıyla kaçıran Tekirova Belediyespor’un Türkiye’nin 3. Lig’de mücadele eden ilk belde takımı unvanı da sahip olduğu belirtilirken, maçlarını Tekirova’daki stadyumda oynayan Tekirova Belediyespor’un yüzde 60’ın üzerindeki kadın taraftar kitlesiyle de dünyanın en çok kadın taraftarına sahip takımlar arasında yer aldığı kaydedildi.

Bu sezon da mücadele ettiği 3. Lig 1.Grup’ta Tekirova Belediyespor 15 maçta topladığı 24 puanla 4’üncü sırada bulunuyor.

Kaynak: İHA