Ktü İşletme ve Ekonomi Kulübü 15. Yılını Düzenlediği Görkemli Bir Törenle Kutladı

KTÜ İşletme ve Ekonomi Kulübü 15. Yılı'nı düzenlediği görkemli bir törenle kutladı.


Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin en aktif kulüplerinden olan İşletme ve Ekonomi Kulübü 15. Yılını kutlamanının onurunu yaşıyor.

1998 yılında filizlenen, 'Birlikteliğin Anahtarı' sloganıyla yola çıkan İşletme ve Ekonomi Kulübü, 15. yılına erişmenin mutluluğunu yaşadı. Her geçen yıl daha da katlanarak büyüyen, giderek başarılarını artıran bir değerler topluluğu olan İEK'nın kurulduğu ilk günden bugüne kadar emektarı olan, kulübü fedakarlıklarla büyüten ve her dönem aynı hassasiyetle emanet eden yöneticileri Akçaabat’ta bir araya geldi.

Şehir içinden ve dışından katılım gösteren kulüpçülere, danışman hocaları, destek veren büyükleri ve onlarla gurur duyan fakültenin akademik personeli de katıldı.

KTÜ İEK Yönetim Kurulu Başkanı Adem Akkaşoğlu´da yaptığı konuşmasında, yıllar önceki fedakarlıklarına bir yenisini daha ekleyerek geceye ortak olan bütün yöneticilere ve hocalarına teşekkür etti. Kulübün danışman hocası Prof. Dr. Fikret Çankaya da konuşmasında birlik ve beraberliği vurgulayarak başarıların artacağı yıllar diledi.

Kaynak: İHA