Prosinecki nota verdi!

Farklı Fenerbahçe mağlubiyetini değerlendiren Kayserispor teknik direktörü, futbolcularla konuşarak ikinci yarıda çizecekleri rotayı belirleyeceklerini ifade etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, aldıkları mağlubiyetten üzgün olduklarını ligin ikinci yarısında neler yapacaklarını konuşacaklarını söyledi.

Maçtan sonra açıkalamalarda bulunan Prosinecki, "5-1'lik mağlubiyetten sonra söylenecek fazla bir şey yok. Defans hattında seri halinde hatalar yaptık. 1-1'i bulmamıza rağmen peşpeşe goller yedik. Zaman zaman iyi de oynasak farklı mağlup olduk. İkinci yarıda neler yapmamız gerektiğiniz analiz edeceğiz. Oyuncularımızla karşılıklı oturup konuşacağız." şeklinde konuştu.

İlk yarıda iyi performans sergilediklerini söyleyen Ömer Bayram ise, "İlk yarıda maç çok ortadaydı. Dengeli gitti. İlk yarıda çok iyi mücadele ettik. Ama ikinci yarı 5 dakika içerisinde gol yedik. Sonra 1-1'i yakaladık. Ancak Fenerbahçe sonrasında bulduğu tüm pozisyonları gol yaptı. Biz çok yetenekli ve genç futbolculara sahibiz. Şimdiye kadar kolay kolay maç vermedik. Üzerimizde bir şanssızlık var. Sakatlıklar ve kötü sonuçlar arka arkaya geldi. Umarım ikinci yarıya iyi başlayıp Kayserispor'u hak ettiğimiz yerlere getiririz." ifadelerini kullandı.