Aslan'dan Ferdinand atağı!

Ada basını, G.Saray'ın ocakta M.United'den ayrılacağı belirtilen tecrübeli stoperle ilgilendiğini yazdı

Sezon başında Lille'den transfer ettiği Aurelien Chedjou'dan beklenen verimi alamayan Galatasaray, savunma için de arayışlarını sürdürüyor. Eurosport İngiltere, sarı-kırmızılıların Manchester United'ın süper defans oyuncusu Rio Ferdinand ile ilgilendiğini dün son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

Telegraph gazetesinden Mark Ogden, geçtiğimiz günlerde Rio Ferdinand'ın ocak ayında takımdan ayrılacağını yazmıştı. Amerika Birleşik Devletleri, Katar veTürkiye'den teklifler geldiğini doğrulayan Rio ile ilgilenen Türk takımının ise G.Saray olduğu belirtiliyor.

DROGBA iKNA EDEBiLiR

Haberde, 35 yaşında olan ve modayla ilgilenen Ferdinand'ın ABD'ye gitme ihtimalinin daha yüksek olduğu da kaydedildi. Ancak Premier Lig'den yakından tanıdığı Didier Drogba'nın Ferdinand'ı ikna edebileceği iddia edilirken, devreye Wesley Sneijder'in girebileceği konuşuluyor.

Profesyonel futbol kariyerine 1995 yılında West Ham'da başlayan ve savunmanın ortasında görev yapan Ferdinand, 2002 yılından beri Manchester United forması giyiyor. Ferdinand, İngiltere Milli Takımı'nın 1998, 2002 ve 2006 Dünya Kupası kadrolarında yer almıştı.