Mancini kalemlerini kırdı!

Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken takımdan gönderilecek isimleri de teknik direktör Mancini netleştirdi.

DANY,AMRABAT YOLCU

Galatasarayın geçen sezon başında transfer ettiği Dany ve Amrabat ilk yolcular olarak gözüküyor. Sezon başından bu yana hem Fatih Terim hem de Mancini döneminde fazla forma şansı bulamayan iki isim de Galatasaray'ın gönderilecekler listesinde en üst sırada bulunuyor. Bu sezon bir çok maça yedek başlayan iki isim de oynayabilecekleri bir takıma gitmek istiyor. Galatasaray yönetiminin iki oyuncu için de hem satılık hem de kiralık opsiyonlarını değerlendireceği ifade ediliyor.

DANY İÇİN FRANSA'DAN AMRABAT İÇİN HOLLANDA'DAN TEKLİF VAR

Kamerunlu futbolcu için Fransa'dan bir çok teklifin olduğu ancak Dany'nin oynayabileceği bir takıma gitmek istediği aktarılıyor. Yazın Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'nda boy göstermek isteyen Dany'nin Türkiye'de devamlı oynayabileceği bir takımın teklifini kabul etmesi bekleniyor. Faslı futbolcu Amrabat için ise Hollanda'dan gelen iddialar Ajax'ın ilgisi olduğu ve oyuncuyu devre arasında kadrosuna katabileceği yönünde.

ENGİN BAYTAR GİDİYOR

Trabzonspor'dan iki buçuk sezon önce transfer edilen Engin Baytar, Mancini döneminde en az forma şansı bulan oyunculardan bir tanesiydi. Yekta ve Ceyhun için olumlu raporlar veren Mancini, Engin'i yeni yılda kadroda düşünmüyor. İddialara göre Engin için Trabzonspor'un devrede olduğu ve transferi bitirebileceği ifade ediliyor.

RİERA KONUSUNDA KARARSIZ

Mancini'nin takımdan gönderilecek isimler konusunda tek kararsız olduğu isim. İspanyol futbolcu Albert Riera. Son oynadığı maçlarda iyi bir performans ortaya koyan futbolcu için kararını veremeyen İtalyan hoca yönetime tam kararını bildirmedi.

Albert Riera'nın sözleşmesinin bu sezon 20 maç oynaması halinde otomatikmen 1 yıl daha uzayacak olması yönetimi endişelendiriyor. Bu sezon 9 resmi maça çıkan İspanyol futbolcunun 11 resmi maça daha çıkması durumunda sözleşmesi uzayacak ve yabancı kısıtlaması durumundan dolayı Galatasaray'ın eli zayıflayacak.

Brezilyalı futbolcu Alex Telles'i açıklaması beklenen Galatasaray yönetiminin Riera için alacaklarını ödeyip göndermesi gündemde. İspanya'dan gelen teklifleri de değerlendirmek isteyen yönetimin Riera'yı bonservis bedeli olmadan devre arasında bir kulübe gönderebileceği de gelen haberler arasında.