Juventus'u Son Dakika Golü Kurtardı!

İtalya Ligi Serie A'nın 14. haftasında Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Juventus, sahasında Udinese'yle karşı karşıya geldi. Siyah beyazlı takım 3 puanı son dakikada attığı golle aldı.

İtalya Ligi Serie A'nın 14. haftasında Juventus sahasında Udinese'yle karşı karşıya geldi. Juventus Aren'da oynanan mücadelede Juventus, son dakikada attığı golle Udinese'ye 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

İki takım da karşılaşma büyük bir bölümünde yakaladığı fırsatları gole çeviremezken, mücadelenin 90. dakikasında İspanyol yıldız Fernando Llorente attığı golle takımına 3 puanı getiren isim oldu ve Juventus, Udinese'yi 1-0 mağlup etti. Juventus'ta uzun süren sakatlıkların ardından Andrea Barzagli ve Stephan Lichtsteiner bu maçta forma şansı bulurken deneyimli yıldız Andrea Pirlo, karşılaşmanın 15. dakikasında sakatlanarak yerini Paul Pogba'ya bırakmak zorunda kaldı.

Bu sonucun ardından Juventus puanını 37'ye yükseltip liderliğini sürdürürken Roma ile puan farkını 3'e çıkardı. Udinese ise 16 puanda kaldı. Serie A'da gelecek hafta Juventus deplasmanda Bologna'ya konuk olurken Udinese yine deplasmanda Napoli'ye konuk olacak.