PSG Pogba için uçuyor!

Paris Saint Germain, Ocak ayındaki ara transfer döneminde bomba patlatmak istiyor.

L'Equipe gazetesinde yer alan habere göre, PSG'nin özellikle bu sezon Juventus'taki performansıyla dikkat çeken Paul Pogba için harekete geçtiği belirtildi.

Dev bir bütçeye sahip olan Fransız kulübün, Juventus'un kapısını 40 Milyon Euro'luk dev teklifle çalacağı ve flaş transferi Ocak ayında bitirmeyi planladığı ifade edildi.

Real Madrid ve Manchester United'ın da radarında olan 20 yaşındaki futbolcu, bu sezon Juventus'un oynadığı 23 maçta da forma giyerken, 5 gol atıp 9 da asist yaptı.

Şampiyonlar Ligi'nde Juventus forması giydiği için UEFA kuralları gereği bu sezon başka bir takımda Avrupa arenasına çıkamayacak olan ortasaha futbolcusunun, Juventus ile 2016 yazına kadar mevcut sözleşmesi bulunuyor.

Genç yetenek, Fransa U-16, U-17, U-18 ve U-19 Milli takımlarında birçok maçta görev alırken, A Milli takım formasını ise 7 defa terletti ve Beyaz Rusya ile oynanan 2014 Dünya Kupası elemeleri maçında fileleri havalandırdı.

2012 yazında Manchester United'dan Juventus'a transfer olan ortasaha futbolcusu, Türkiye'de düzenlenen 2013 U-20 Dünya Kupası'nda şampiyonluğa ulaşan Fransa Milli takımının en etkili isimlerinden biri olmuştu.