Fernandes'e Saldıran Taraftar Beyaz TV Derin Futbol'da Gergin Anlar Yarattı - Video

Sahaya girip Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldıran Mustafa Özel katıldığı ‘Derin Futbol’ programında Sinan Engin’i çileden çıkardı.

Beşiktaş Kasımpaşa karşılaşmasının son dakikalarına doğru tribünlerden Sahaya girip Fernandes'e saldıran Mustafa Özel, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in sunduğu, Ahmet Çakar'ın, Rasim Ozan Kütahyalı'nın, Ümit Özat'ın ve Sinan Engin'in spor dünyasında olan gelişmeleri değerlendirdiği “Derin Futbol” programına katıldı.

Beşiktaşlı futbolcu Manuel Fernandes'e saldıran Mustafa Özel'in programa katılması programda gergin anlar yaşattı.

Sinan Engin yayını terk etti
Fernandes'e sarılmak için sahaya girdiğini söyleyen Mustafa Özel'in programda uzun süre kalmasına çok sinirlenen Sinan Engin Sinan Engin sessiz sedasız yayını terk etti.

Ahmet Çakar'ı çileden çıkarttı
Sahaya dalarak Fernandes'e yaptığı saldırıyla futbol gündemine oturan taraftar Mustafa Özel, özür dilemesi gerekenin Ahmet Çakar olduğunu söylemesinin üzerine çileden çıkan Ahmet Çakar 'Senin yüzünden Beşiktaş bu kadar ceza alacak. Fernandes Beşiktaş'tan ayrılacak Sen değil de ben mi özür dileyeceğim?.. Beni bir futbol teröristiyle bir tutmayın. Sen kısa pantolonla gezerken biz sahalarda düdük çalıyorduk' diyerek tepki gösterdi.


MUSTAFA ÖZEL: FERNANDES'E MORAL VERMEK İÇİN SAHAYA GİRDİM

Rasim Ozan Kütahyalı, Özer'in önce 'Fernandes'e kızdım o yüzden sahaya girdim' dediğini, bir süre sonra ise 'sarılmak için sahaya girdim' dediğini söyledi.

Bunun üzerine söz alan Mustafa Özel, Fernandes'e moral vermek için sahaya girdiğini iddia etti.

'AHMET ÇAKAR'I DAVA EDECEĞİM'

Özellikle Ahmet Çakar'ın çok sert tepkisiyle karşılaşan Mustafa Özel, Çakar'a kendisini dava edeceğini söyledi.

SİNAN ENGİN STÜDYOYU TERKETTİ

Tartışma esnasında araya giren Sinan Engin, Özel'den özür dilemesini ve stüdyodan çıkmasını istedi. Engin'in bu uyarısına rağmen diğer yorumcularla Mustafa Özel'in tartışması sürünce Sinan Engin sessiz sedasız stüdyoyu terk etti.

ENGİN, MUSTAFA ÖZEL'İ STÜDYODAN ÇIKARDI

Yorumcular ve Özel bir süre daha tartıştıktan sonra program reklâm arasına girdi.

Reklam arasında geri gelen Sinan Engin, Mustafa Özel'i stüdyodan çıkardı.