Ömer Çavuşoğlu’dan R.Madrid - Galatasaray maçı için çok özel açıklamalar

Fenerbahçe SK Eski Yöneticisi Ömer Çavuşoğlu Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Futbol' programında Real Madrid - Galatasaray maçı ile ilgili çarpıcı eleştiriler yaptı.

Fenerbahçe SK Eski Yöneticisi Ömer Çavuşoğlu, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan moderatörlüğünü Ertem Şener'in üstlendiği, yorumculuğunu Rasim Ozan Kütahyalı, Ümit Özat, Sinan Engin ve Ahmet Çakar'ın yaptığı 'Beyaz Futbol' programına verdiği röportajda Real Madrid - Galatasaray maçı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu'nın 'Beyaz Futbol'a verdiği özel röportaj:

“Real Madrid maçında önce keyfim kaçtı ama!..”
6-1'i şey olarak seyrettim Pavarotti çalıyordu. Pavarotti ile bir resital gibi seyrettim açıkçası. Bakıyorum her golde böyle bir devamlı Pavarotti'nin müziği de beni rahatlatıyordu, huzur veriyordu. O klasik müziğin aryalarının arasında maç çok hoştu. Bu 4-1'lik maçta ise birden bire hevesim kaçtı. Niye kaçtı? Bir kere çok önemli futbolculardan eksik çıktı. Dedim ki, iş biraz sıkıntıya gidebilir mi? Biraz sıkıntılı olabilir diye hatta Pavarotti'yi koymadım sonra sıkıntıya girerim diye. Baktım birden bire kırmızı kart gördük orada 10 kişi kaldı Madrid. “Eyvah! Şimdi bunlar beraberliği filan kurtarırlar artık söylenirler de söylenirler. Yandık twitlerden filan artık başıma gelmedik kalmayacak” dedim. Drogba'nın pasıyla Umut golü atınca biraz moralim bozulmadı dersem yalan olur.

“Galatasaray kalecisi her gelene buyur dedi!”
Tabi hesap etmemişiz kaleciyi maşallah öyle bir kaleci çıktı ki her önüne gelene buyur dedi. Saten dediği gibi önündeki ekipte şeydi. 2-1 oldu 3-1 oldu 4-1 oldu bendeki neşeyi söylemeye imkan yok. Bir frikikten gol yedi bakarken kahkaha ile gülmeye başladım. Bir sıçrıyor ve bırakıyor yere oturuyor. Böyle bir şey görmedim ben hayatımda. Adamlar hakikaten 4-5 hücum yaptılar. Kaleyi tutan 4 şutları var dördü de gol oldu. Yani bu çocuk ne havadan, ne yerden hiçbir yerden bir şey yok. Yani şey gibi bakıyor. Öbür maçlarda da böyleydi de bu maçta büsbütün.

“Burak ve Ebue'nin hareketlerinden Galatasaraylılar bıktı”
Savunmaya gelince, Ebue diye bir sağ bekleri var. Adam bıktı artık bu yeni mancini bunu sağ bek oynatmak da istemiyor. Bunu artık sağ açığa aldı. Ama orada da bir şey yok Ebue çok enteresan bir çocuk yatmayı koşmaya tercih ediyor. Hemen bir rüzgar çıksa kendini yere atıyor. Ve artık Burak ve Ebue'nin davranışından Galatasaraylılar'da bıktı. Hakemler de bunlar yere düştüğünde hiç bakmıyorlar bile. Sivas – Galatasaray maçını seyrediyordum Galatasaray'lı bir grup arkadaşlarımla bir Burak düştü, bir Ebue düştü esasında ilk Ebue'de dediler ki, ”Ya bırak ya bu oyunu”. Hâlbuki dirsek yemiş ama artık insanlar onu bu şekilde görüyorlar. Arif çıkmış demiş ki “Beni geçti Burak yalanda” demiş doğru.

“Drogba penaltıları yine dışarı atıyor?”
Drogba evlere şenlik. Topa bir vuruyor penaltıdan aya gidecek neredeyse. İyi atıyor olsa tabi atsın da hiç iyi atamıyor. Ne frikik atabiliyor, ne penaltı atabiliyor. Sen gelip vurmasını bilen bir adamsın. Penaltıyı atamayacak bir adam değilsin ama dışarı atıyorsun. Ancak ortak bir bahis operasyonunuz varsa bunu yaparsın. Bu doğru değil tabi ama içinden geçiyor insanın.

“Trabzonspor Galatasaray'ın alt yapısı gibi!”
Trabzonspor bunların altyapısı yetiştiriyorlar yetiştiriyorlar buna kaptırıyorlar. Peki, sen burak'ı transfer ediyorsun, onu ediyorsun, bunu ediyorsun da hiç aklına Tolga'yı transfer etmek gelmedi mi? Yani nasıl oluyor da sen Beşiktaş'a kaptırıyorsun? Tolga'yı hemen transfer et işini bitir. Bu Trabzonsporluların özelliği bunlara nedense Galatasaray istediğinde kızlarını hemen veriyorlar. Müthiş hoşlarına gidiyor bu iş. Ben hiç görmedim böyle bir şey. Ver ver bitmedi.

“Kupa duruyor orada alabilirsen alırsın!”
Kupa orada duruyor ben sizin programda getirmiştim kupayı almadılar. Alsalardı hiç değilse yavru kupanın sahibi olacaklardı onu da almadılar. Şimdi ben bakıyorum kupayı istiyorum diye tutturuyor. Kardeşim o duruyor orada alabilirsen alırsın. Niye başka bir kupa alma hevesinde değilsin? Niye hakkında bir kupa alma hevesinde değilsin de başkasının kupasını geceleyin çaktırmadan alıp götürmeye meraklısın? Ben ona hayret ediyorum. Nedir orada öyle kabadayı tavırlarıyla geliyorsun Fenerbahçe Stadından çıkarken sana “çıkma” demelerine rağmen oradan taraftarın göbeğine çıkıp Fenerbahçe başkanının aleyhinde konuşmalar yapıyorsun. Bu kadar basit mi bu işler yani? Ama hadiseye baktığımızda arkadaşımız kendisini kabadayı gösteren çok olayı iyi bildiğini söyleyen bir arkadaşımız.

“Aysal iyi bir yönetici değil”
Belki iyi bir idareci veya iyi bir ticaret erbabı olabilir. Mutlaka öyledir yani başka türlü olmaz. Ama hiçbir zaman iyi bir Galatasaraylı veya iyi bir yönetici değil. Olmadı. Saten olsaydı Galatasaray Lisesi'ni bitirdikten sonraki ilk işi kongre üyesi olmak olurdu.