Canlı Yayında 'Torba' Kavgası

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında yorumcu Ahmet Çakar ile programa telefonla katılan F.Bahçe Kongre Üyesi Recep Özcan arasında gergin anlar yaşandı...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu, Ahmet Çakar, Sinan Engin, Ümit Özat ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın spor dünyasında olan gelişmeleri değerlendirdiği Derin Futbol programının bu hafta yayınlanan bölümüne Fenerbahçe Kongre Üyesi Recep Özcan'ın iddiaları damgasını vurdu.

F.Bahçe'de kogrenin iptal olması için elinden geleni yapan ve Aziz Yıldırım'ın'Benden 3 milyon dolar istedi'dediği kongre üyesi Recep Özcan, Aziz Yıldırım hakkında ilginç iddialar ortaya attı.

TORBALARDA NE VARDI?

Derin Futbol programına telefonla katılan Recep Özcan'ın gündeme bomba gibi düşecek iddiaları;

'2007 yılında Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü'nü Suriye'ye ne maksatla götürdü? Aziz Yıldırım önce bunu açıklasın. Fenerbahçe uçağında, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün malzeme torbalarında ne vardı onu açıklasın. Ben suçlama yapmıyorum soru soruyorum ne vardı? Ne götürdüler?'

Recep Özcan, Fenerbahçe'nin Suriye'ye hangi maksatla gittiğini bildiğini belirtti. Program yorumcularının ısrarla sormasına rağmen bildiklerini açıklamayan Özcan, maç için götürülen malzeme torbalarını sadece bir sembol olduğunu ve bay Yıldırım'ın bunları açıklamasını istedi.

Yorumcularının ısrarlarına karşılıksız bırakan Özcan yayını terk etti.