Gameekstra Point Blank Oyun Turnuvası'nda 'Büyük Final' İçin Geri Sayım Başladı

Turkcell Superonline ana sponsorluğunda düzenlenen GameEkstra Point Blank Oyun Turnuvası'nda finalistler belli oldu.


Turkcell Superonline açıklamasına göre, Türkiye'yi dünya ile aynı anda fiber internetle tanıştıran Turkcell Superonline ana sponsorluğunda GameEkstra tarafından düzenlenen Point Blank Oyun Turnuvası'nda çevrimiçi elemeler sonucunda finalistler belli oldu. İki gün süren çevrimiçi elemelerde yarışan 128 takım arasında en başarılı sonuçlara ulaşan Phoenix Gaming, Azzuro Dark, Shop4Gamers, ONC ile son ulusal finallerde başarılı olan DarkPassage, WolfPack, WolfPack ve Azzuro takımları 30 Kasım Cumartesi günü GameEkstra'da "Büyük Final"e katılacak.

Oyuncuların yoğun ilgi gösterdiği turnuvaya kayıtlar 18 kasımda başladı.

128 takımlık rekor katılımla düzenlenen turnuvanın 24-25 kasımdaki çevrimiçi elemeleri yoğun rekabete sahne oldu. Kıyasıya süren mücadeleyi 2 gün boyunca 150 binden fazla kişi takip etti. Büyük Final, İstanbul'da Bahçelievler GameEkstra Gamer Arena'da 30 kasım cumartesi günü düzenlenecek.

Point Blank Büyük Finali'nde birinci olan takım yüksek donanımlı Toshiba diz üstü bilgisayarların sahibi olurken, ikinci ve üçüncü takımları üst düzey oyuncu ekipmanları bekliyor. Ayrıca finale yükselen 8 takım 5 bin lira değerinde Point Blank oyun içi paranın da sahibi olacak.

Kaynak: AA