Denizlispor’a Protokol Desteği

Denizlispor’u evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde ziyaret eden Denizli protokolü takıma güvendiklerini söyledi.


Denizlispor’un hafta sonunda evinde oynayacağı İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesi Denizli protokolü yeşil-siyahlı takımın idmanına çıkarma yaptı. Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu tesislere gelerek futbolcularla bir araya geldi.

Ligde çıkışa geçmeye başlayan ve oynadığı futbolla kendisinden söz ettiren Denizlispor’da Cumartesi günü oynanacak zor maç öncesi yeşil-siyahlı takıma moral ziyareti yapıldı. Akşam idmanını ziyaret eden protokol üyelerini Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, yönetim kurulu arkadaşları ile birlikte kapıda karşıladı. Daha sonra futbolcular ile bir araya gelen protokol üyeleri idman öncesi futbolcularla sohbet etti.

Ziyaretten dolayı son derece memnun olduklarını belirten Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, "Denizlispor arkasına aldığı bu destek ile bundan sonra daha da güçlenecek. Her fırsatta bizi yalnız bırakmayan valimize, emniyet müdürümüze ve belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz. Onların desteği ile daha da güçleneceğiz" diye konuştu.

Öte yandan daha önce Denizlispor Kulübü'nün Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne her yıl ödediği kira bedeli ödenmeyecek. Atatürk Stadı, Zafer Katrancı Stadı ve Haluk Ulusoy Tesisleri’ni kapsayan kira niteliğinde ödenen yaklaşık 200 bin TL’lik para bundan sonraki üç yıllık süre için ödenmeyecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, "Bu paranın alınmaması için bakanlığımız bir proje geliştirdi ve Denizlispor üç yıl süre ile bu paradan muaf olacak" dedi.

Kaynak: İHA